Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • علم و فناوری
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • Toggle search form

“دیپ فیک” کاری می‌کند که بازیگر مورد علاقه‌تان به زبان شما صحبت کند!

Posted on ۱۴۰۰-۰۳-۰۴۱۴۰۰-۰۳-۰۴ By alireza khoshtinat

علیرضا خوشطینت

یک هوش مصنوعی جدید می‌تواند کاری کند که بازیگران مورد علاقه مخاطبان به زبان مادری آنها، و هم به شکل روان صحبت کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، همه ما تاکنون فیلم‌های خارجی را تماشا کرده‌ایم که دوبله شده‌اند و شاید دوبله، آن حسی را که باید از فیلم به ما منتقل شود، نتوانسته به خوبی منتقل کند. البته که صنعت دوبله در ایران بسیار متفاوت از اغلب کشورهای دیگر دنیا است، اما باز هم گاهی دیده می‌شود که صدای دوبله با لب‌های بازیگران منطبق نیست.

اکنون یک فناوری جدید “دیپ فیک”(deepfake) یا “جعل عمیق” به وجود آمده است که می‌تواند فیلم‌ها را تقریباً به مانند اینکه زبان اصلی هستند، دوبله کند. این فناوری جدید که مبتنی بر هوش مصنوعی است و می‌تواند انقلابی در نحوه ترجمه فیلم‌ها به زبان‌های دیگر ایجاد کند، توسط شرکتی بریتانیایی به نام “فلاولس”(Flawless) توسعه یافته است. این شرکت توسط “اسکات مان” بنیان‌گذاری شده که می‌گوید از دوبله‌های ضعیف خسته شده بوده است.

وی گفت: من از دوبله‌ها به ستوه آمده بودم. شما یک تغییر کوچک در یک کلمه یا اجرای بازیگر ایجاد می‌کنید و همین تغییر کوچک می‌تواند تغییر بزرگی در شخصیت و ضرباهنگ داستان و خود فیلم داشته باشد.

در یک بازدید سریع از وب‌سایت این شرکت با کلیپی مواجه می‌شوید که در آن صحنه‌هایی از فیلم‌های مختلف مشاهده می‌شود که تقریباً بی‌نقص ترجمه و دوبله شده‌اند و شما تقریباً می‌توانید باور کنید که بازیگران حاضر در این کلیپ که همگی در فیلم‌های معروف به زبان انگلیسی صحبت کرده‌اند، حالا در واقع به زبان فرانسوی، آلمانی یا ژاپنی صحبت می‌کنند.

“مان” با تکیه بر کار “کریستین تئوبالت” استاد موسسه انفورماتیک “مکس پلانک” در آلمان به این موفقیت دست یافته است و می‌گوید که تکنیک او به زودی بی‌عیب و نقص خواهد شد.

وی می‌گوید: این فناوری به زودی نامرئی خواهد شد. مردم چیزی را تماشا خواهند کرد و متوجه نخواهند شد که این فیلم در اصل به زبان فرانسه یا هر زبان دیگری فیلمبرداری شده است.

“مان” می‌گوید که آنها حتی می‌توانند از این فناوری برای قرار دادن دیالوگ‌های جدید در دهان یک بازیگر استفاده کنند. هرچند که این ویژگی کمی ترسناک به نظر می‌رسد. به هر حال فناوری “جعل عمیق” در چند سال گذشته مسیری طولانی را طی کرده و برخی را نگران کرده است.

در سال ۲۰۱۹ یک گزارش هشدار داد که ممکن است هوش مصنوعی نتواند ما را در برابر اثرات مخرب “جعل عمیق” در جامعه محافظت کند. “بریت پاریس” و “خوان داناوان” ادعا کردند که “جعل عمیق” بخشی از یک تاریخچه طولانی در دستکاری رسانه‌ها است و برای حل آنها نیاز به یک راه حل اجتماعی و همچنین فنی است.

فناوری “فلاولس” اکنون یک قدم به سمت تولید فیلم‌های کاملاً جعلی مبنی بر بیان چیزهایی است که هرگز نگفته‌اند و این فناوری در دست افراد نادرست، می‌تواند برای تبلیغات منفی و حتی ایجاد ترس استفاده شود.

انتهای پیام/منبع: ایسنا

علم و فناوری Tags:هوش مصنوعی

راهبری نوشته

Previous Post: بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی
Next Post: ایرنا: روند توسعه یک بندر استراتژیک؛ ۱۴۰۰-۱۳۹۲

مطالب مرتبط

سوغاتی تکنولوژی های نوین ارتباطی علم و فناوری
آیفون DxO امتیاز بهترین نمایشگر را به آیفون ۱۴ پرو مکس اپل داد علم و فناوری
هوش‌مصنوعی ChatGPT در مقابل Google Search، کدام پاسخ‌های بهتری می‌دهند؟ علم و فناوری
تولدت مبارک IE علم و فناوری
چگونه گوشی نوکیا را مدیریت کنیم؟ علم و فناوری
ارسال یک ماهواره واسط برای گفتگو با فضانوردان در ماه علم و فناوری

ذره بین

عکس روز

اخبار پربازدید

  • خط قرمز! 2.6k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 1.8k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.8k views
  • کوویدـ۱۹ و جهانی که می‌شناختیم 1.1k views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 1k views

دکتر مژده نخلستانی حق

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2023/02/nakhlestani.mp3

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک، فرهنگ پذیری

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • طالبان مانع بازدید از سد کجکی شد
  • ایروان و باکو در هر توافقی، حقوق مردم را رعایت کنند
  • اردوغان با چه نگاهی دوباره انتخاب شد؟
  • شمس و مولانا منتظر دریافت مجوز هستند
  • تمرکز رقبای اردوغان بر کثرت‌گرایی است
  • هشدار به خانواده ها؛ استفاده کودکان از موبایل ابتلا به سندروم متابولیک را افزایش می‌دهد
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۳)
  • هشت پرسپولیسی در خطر از دست دادن دربی فینال
  • هیات حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمی‌شناسیم
  • آب رودخانه هیرمند بنابر تصاویر ماهواره‌ای در سد کمال‌خان نگهداری می‌شود
  • لزوم تشکیل وزارتخانه یا سازمانی برای ساماندهی مهاجرین در ایران
  • هوش مصنوعی؛ همین حالا اینجاست 
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۲)
  • چگونگی ساماندهی سگهای ولگرد
  • قیمت گندم چقدر است؟
  • تولد شیرهای سفید ۴ قلو زیر نظر روانپزشک
  • تیک آبی به جی‌میل هم اضافه شد
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۱)
  • محمدنبی: سرمربی تیم امید ایرانی است
  • تامین روشنایی ۶ تونل محور “یاسوج به اصفهان” با تکنولوژیهای جدید

فراارتباط

Copyright © ۱۴۰۲ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme