Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • علم و فناوری
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • Toggle search form

بیست و پنجمین روز حمله روسیه؛ زلنسکی: محاصره ماریوپل جنایات جنگی است

Posted on ۱۴۰۰-۱۲-۲۹۱۴۰۰-۱۲-۲۹ By assadi
زلنسکی محاصره ماریوپل را شامل "جنایات جنگی" دانست/فعالیت ۱۱ حزب اوکراینی منع شد

در بیست و پنجمین روز حمله روسیه به اکراین ولادیمیر زلنسکی نیروهای روسیه را بابت محاصره شهر بندری ماریوپل به ارتکاب “جنایات جنگی” متهم کرد و گفت این کار در حافظه تاریخ می‌ماند. آنچه که با این شهر صلح‌طلب انجام دادند – یعنی اشغالگران – یک اقدام تهدیدآمیز و رعب‌آور است که در قرن‌های متمادی و پیش رو در یادها می‌ماند.

به گزارش ایسنا، زلنسکی همچنین فعالیت ۱۱ حزب را ممنوع اعلام کرده است. به گفته او، این ممنوعیت تا زمان برقراری حکومت نظامی ادامه خواهد داشت. برخی از این احزاب به ارتباط با دولت روسیه متهم شده‌اند. وی از حزب پلتفرم مخالفان که از بزرگ‌ترین احزاب طرفدار روسیه در پارلمان اوکراین است، به عنوان یکی از احزاب منع‌شده نام برد. بلوک مخالفان، حزب شریعت، گروه مخالفان چپ‌گرا، اتحاد نیروهای چپ، حزب سوسیالیست پیشرو و حزب سوسیالیست اوکراین از دیگر احزاب منع‌شده هستند. به گفته زلنسکی، وزارت دادگستری اوکراین مسوول اجرای این ممنوعیت است.

آخرین تحولات

نیروهای روسی بیشتر و بیشتر وارد شهر ماریوپل می‌شوند و درگیری‌های شدید باعث تعطیلی کارخانه بزرگ فولادسازی این شهر شده و مقام‌های محلی را به کمک گرفتن از غربی‌ها وادار کرده است. سقوط ماریوپل یک موفقیت بزرگ برای روسیه می‌شود و نیروهای روس در سه هفته گذشته بیرون شهرهای دور و اطراف گیر کرده‌اند. میخائیل ورشنین، افسر پلیس ماریوپل نیز در ویدئویی خطاب به رهبران غربی گفت:‌ «کودکان و سالخوردگان دارند می‌میرند. این شهر نابوده شده و دارد از روی صحنه زمین محو می‌شود.»

بر اساس اعلام یکی از مقام‌های ارتش اوکراین که با نیویورک‌تایمز صحبت کرد، جزئیاتی درباره حمله راکتی که بیش از ۴۰ تفنگدار را در شهر جنوبی “میکولایف” در روز جمعه کشت، روز شنبه منتشر شده است. نیروهای روسی راه ارتباطی ماریوپل را از دریای آزوف قطع کرده و سقوط این شهر، کریمه را به مناطق شرقی تحت کنترل جدایی‌طلبان مورد حمایت روسیه متصل می‌کند. همچنین این یک “پیشرفت بی‌سابقه” برای نیروهای روسی می‌شود که با مقاومت اوکراینی‌ها روبرو شده‌اند.

با محاصره ماریوپل، بسیاری از توانایی‌های اوکراین برای مهار نیروهای روس بسیار بزرگ‌تر و مسلح‌تر، تحت تاثیر قرار گرفته‌اند. وزارت دفاع انگلیس گفته که حریم هوایی اوکراین همچنان به طور موثر دفاع می‌شود.

از سوی دیگرتخمین‌ها از کشته‌شدگان روس بسیار متفاوت است، اما حتی آمار محافظه‌کارانه نیز به هزاران نفر می‌رسد. روسیه در طول جنگ سال ۲۰۰۸ خود با گرجستان طی پنج روز جنگ، ۶۴ کشته بر جای گذاشت. در طی ۱۰ سال حدود ۱۵ هزار تن را در افغانستان از دست داد و بیش از ۱۱ هزار تن را در سال‌های جنگ در چچن از دست داد.یکی از محققان امنیت روسیه در اندیشکده سی‌ان‌ای مستقر در ویرجینیا مدعی شد: «تعداد کشته‌ها و زخمی‌های روس در اوکراین به مرز ۱۰ درصد معیار اثربخشی رزمی نزدیک شده است. کشته شدن چهار ژنرال روس نشان از اختلال از فرماندهی دارد.»

مایکل کلارک، رئیس سابق موسسه خدمات رویال یونایتد مستقر در انگلیس که یک اندیشکده دفاعی است، گفت که روسیه برای کنترل طولانی مدت اوکراین در مواجهه با مخالفان مسلح به ۸۰۰ هزار سرباز – تقریبا برابر با کل ارتش فعال خود – نیاز دارد.

گفتنی است، اوکراین و روسیه چندین دور گفت‌وگو با هدف پایان به جنگ داشته‌اند، اما هنوز بر سر بسیاری از مسائل اختلاف‌نظر وجود دارد.

انتهای پیام/

خارجی Tags:اوکراین, ولادیمیر پوتین, ولودیمیر زلنسکی

راهبری نوشته

Previous Post: تصمیم به مرگ خودخواسته آلن دلون
Next Post: هنگام بستن بار سفر، این نکات را فراموش نکنید

مطالب مرتبط

رئیس کرسی ایران‎شناسی دانشگاه دولتی ایروان :شعر فارسی آیینه تمام نمای فرهنگ ایرانی است خارجی
ایلان ماسک برای حل مشکل اوکراین، ولادیمیر پوتین را به نبرد تن به تن دعوت کرد خارجی
«خانواده، اقتدار و انتقال دانش در خاورمیانه» خارجی
کشف اجساد ۱۸ پناهجو در یک کامیون در بلغارستان خارجی
لغو دریافت ویزای قبلی گردشگران ایرانی برای ورود به شبه جزیره سینا خارجی
بزرگداشت نظامی در بلگراد خارجی

ذره بین

عکس روز

اخبار پربازدید

  • خط قرمز! 2.6k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 1.9k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.8k views
  • کوویدـ۱۹ و جهانی که می‌شناختیم 1.1k views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 1k views

دکتر مژده نخلستانی حق

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2023/02/nakhlestani.mp3

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک، فرهنگ پذیری

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • “هوش مصنوعی” ذهن شما را می خواند
  • طالبان مانع بازدید از سد کجکی شد
  • ایروان و باکو در هر توافقی، حقوق مردم را رعایت کنند
  • اردوغان با چه نگاهی دوباره انتخاب شد؟
  • شمس و مولانا منتظر دریافت مجوز هستند
  • تمرکز رقبای اردوغان بر کثرت‌گرایی است
  • هشدار به خانواده ها؛ استفاده کودکان از موبایل ابتلا به سندروم متابولیک را افزایش می‌دهد
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۳)
  • هشت پرسپولیسی در خطر از دست دادن دربی فینال
  • هیات حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمی‌شناسیم
  • آب رودخانه هیرمند بنابر تصاویر ماهواره‌ای در سد کمال‌خان نگهداری می‌شود
  • لزوم تشکیل وزارتخانه یا سازمانی برای ساماندهی مهاجرین در ایران
  • هوش مصنوعی؛ همین حالا اینجاست 
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۲)
  • چگونگی ساماندهی سگهای ولگرد
  • قیمت گندم چقدر است؟
  • تولد شیرهای سفید ۴ قلو زیر نظر روانپزشک
  • تیک آبی به جی‌میل هم اضافه شد
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۱)
  • محمدنبی: سرمربی تیم امید ایرانی است

فراارتباط

Copyright © ۱۴۰۲ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme