Skip to content
  • حمایت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • رویدادها
    • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • پیشنهاد سردبیر
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • فناوری اطلاعات
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • Toggle search form
  • دولت هند استفاده از ۵۴ برنامه چینی را در کشورش ممنوع کرد فناوری اطلاعات
  • خوراکی‌های ارزان‌قیمتی که عامل بیماری کبد چرب شدند اجتماعی
  • نویسنده و تصویرگر محبوب کودکان درگذشت فرهنگی
  • اقتصاد مقاومتی و انتخابات اجتماعی
  • ایسنا گزارش می دهد: در سوگ هنرمندان ۱۴۰۰ فرهنگی
  • فواید اصلی شبکه های کامپیوتری برای کسب و کارهای رپرتاژ
  • در سوگ علی معلم فرهنگی
  • کابوسی به نام مارکتینگ در اینستاگرام و تلگرام برندینگ

ورود ماهی تن گیاهی به رستوران‌ها از سال آینده!

Posted on ۱۴۰۰-۰۳-۲۰۱۴۰۰-۰۳-۲۲ By alireza khoshtinat

علیرضا خوشطینت

یک نوع ماهی تن جدید با پایه گیاهی از سال ۲۰۲۲ به رستوران‌ها می‌آید که جایگزین ماهی تن خام در غذاهایی نظیر سوشی خواهد شد و دفعه بعدی که به یک رستوران برای صرف سوشی مراجعه می‌کنید، رول‌های تند و خوشمزه گوشت ماهی تن که همراه با بشقاب سوشی سرو می‌شوند، ممکن است به هیچ وجه از گوشت ماهی نباشند. چرا که شرکت “فینلس فودز”(Finless Foods) که یک شرکت متخصص در غذاهای دریایی با روش کشت سلولی است، در نظر دارد یک تن گیاهی را در سال ۲۰۲۲ روانه بازار کند.

ایسنا و به نقل از انگجت، گزارش می دهد که در بیانیه این شرکت آمده است: تن ماهی گیاهی ما گزینه‌ای را برای مصرف کنندگانی که به دلیل آلرژی نمی‌توانند غذاهای دریایی بخورند و یا کسانی که فقط می‌خواهند از یک غذای دریایی بدون صید و کشتن هیچ حیوانی لذت ببرند، ارائه می‌دهد. این شرکت می‌گوید که با استفاده از ۹ ماده اصلی، گوشت تن گیاهی خود را با درجه کیفی بالا و قابل عرضه در غذای سوشی طراحی کرده است. این شرکت همچنین می‌گوید امکان مرینت کردن این تن گیاهی نیز وجود دارد.

گفتنی است که برخلاف ماهی قزل آلا، تولید ماهی تن در مقیاس وسیع، چالش برانگیز است و همانطور که این شرکت اشاره کرده است، در ۵۰ سال گذشته جمعیت جهانی این نوع ماهی بیش از ۶۰ درصد کاهش یافته است. بنابراین با ادامه روند ویرانگری اقیانوس‌های کره زمین، دانشمندان انتظار دارند ماهی‌های کمتری برای صید پایدار مردم تا پایان قرن حاضر وجود داشته باشد.

وقتی صحبت از گزینه‌های گیاهی می‌شود، به راحتی می‌توان جایگزین‌های گوشت گاو و خوک را یافت. اما در ماهی‌ها داستان متفاوت است، چرا که آنها فراوانی کمتری دارند و یافتن آنها نیز دشوارتر است. این تن گیاهی از سال آینده ابتدا در رستوران‌های ایالات متحده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/ منبع: ایسنا

اجتماعی Tags:ارگانیک, سوشی

راهبری نوشته

Previous Post: خرید کولر گازی
Next Post: ۳۰ مدل از انواع پادری شیک و فانتری با قیمت و امکان خرید اینترنتی

مطالب مرتبط

  • ساده زیستی مدرس سرلوحه کار نمایندگان مجلس اجتماعی
  • قهوه و کرونا اجتماعی
  • نقد و ارزیابی ساعت کاری کارگران اجتماعی
  • وقتی آسمان‌خراش به مزرعه تبدیل می‌شود! اجتماعی
  • هفتاد و پنجمین سالگرد روز D اجتماعی
  • کنفرانس بین‌المللی انقلاب برگزار می شود اجتماعی

عکس روز

بیشترین بازدید

  • خط قرمز! 1.8k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.1k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 819 views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 590 views
  • رقابت استارباکس و دانکین دوناتس 581 views

جریان آزاد اطلاعات

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

ذره بین

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • محمود پاک نیت: از اشتباهات مدیران قبلی تلویزیون درس بگیرید
  • ایسنا: تعطیلی بخش کرونای بیمارستان‌ها؛ بیماری هنوز تمام نشده است
  • معرفی هتل ۵ ستاره تازه تاسیس در مشهد
  • بیماریهای مزمن عامل بیش از ۷۶ درصد از مرگ و میر و معلولیت در ایران
  • سرگئی لاوروف هشدار داد که خطرات جنگ هسته‌ای بسیار زیاد است
  • سختیهای زندگی خرس قهوه ای و پلنگ در مجاورت انسان
  • ایسنا: شیوع بیماری تنفسی و گوارشی در بین کودکان اهری
  • آغاز طرح «راه خدمت» در منطقه ۱۵ شهرداری تهران با اجرای ۶ پروژه عمرانی
  • آیا بمب‌گذاری علیه مدارس شیعیان کار طالبان است؟
  • هشدار وزیر بهداشت آلمان درباره جهش‌های کشنده ویروس کرونا
  • ویدئو ایسنا: ناگفته‌های اسکی ایران به روایت فیض‌الله بندعلی
  • یافته‌های پژوهش‌های علمی محققین د‌ر روزنامه‌نگاری الکترونیک
  • توده
  • وضعیت «بیمه‌ها» با تغییر نظام ارزی دارو
  • پرویز تناولی در گفت‌وگو با ایسنا: هنوز هم زندگی در ایران را ترجیح می‌دهم
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول: برنامه رشد علمی و دانش بنیان اولویت جدی سال جاری است
  • کپی پیست و موج مکزیکی برندهای کشور
  • تلاش می‌کنیم پرداختی بیمار از هزینه‌های درمان کاهش یابد
  • زیرِ نگاهِ کلاغ‌ها
  • دم و بازدم ریه های شهر تهران

فراارتباط

  • بازگشت حیات به سالن های موسیقی و نمایش/ دستور العمل ها اجرا شود اجتماعی
  • چگونه فیلم‌نامه یک فیلم ابرقهرمانی بنویسیم؟ فرهنگی
  • استیو جابز: تا چندسال دیگر رسانه مکتوب نخواهیم داشت فناوری اطلاعات
  • تشخیص زودهنگام سرطان پروستات با کمک یک نرم‌افزار مبتنی بر هوش مصنوعی فناوری اطلاعات
  • فردوسی فرهنگی
  • هوش مصنوعی چه کاربردهایی دارد؟ فناوری اطلاعات
  • تاریخ و فرهنگ ایران به کمک هنرمندان ایرانی تشکیل شده است فرهنگی
  • ساخت آپارتمان ۳ طبقه با سریع‌ترین چاپگر ۳ بعدی دنیا فناوری اطلاعات

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک،

Copyright © ۱۴۰۰ انتشار مطالب با ذکر منبع " ارتباط امروز " آزاد است.

Powered by PressBook News WordPress theme