Skip to content
  • حمایت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • رویدادها
    • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • پیشنهاد سردبیر
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • فناوری اطلاعات
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • Toggle search form
  • کاربران ایرانی در رتبه دوم استفاده ازتلگرام فناوری اطلاعات
  • روزی، روزگاری، خبرنگاری گزارش ویژه
  • سردرگمی رهگذران در میدان هفت تیر شهر تهران مدیریت شهری
  • پلاستیک قابل بازیافتی که در برابر شعله مقاوم است اخبار
  • مهمترین سازمان‌های فضایی جهان کدامند؟ یادداشت امروز
  • بادکنک ولنتاین فروخته می شود اجتماعی
  • هشدار نسبت به کمبود دارو در کشور اجتماعی
  • رواج غلط نوشتن و غلط حرف زدن فرهنگی

بهبود تمرکز با نوشیدن چای

Posted on ۱۴۰۰-۱۰-۱۰۱۴۰۰-۱۱-۲۰ By editor

حمیدرضا سلیمانی میگونی

براساس بررسیهایی که محققان “دانشگاه نیوکاسل” انگلیس انجام داده‌اند، نوشیدن پنج فنجان چای در روز باعث بهبود تمرکز و مدت زمان واکنش نشان دادن در افراد بالای ۸۵ سال می‌شود. یافته‌های محققان نشان داد افراد مسنی که بیش از پنج فنجان چای در روز می‌نوشند عملکرد مغزی بهتری دارند و دامنه تمرکز و توجه آنها نیز بیشتر است. در این مطالعه مشخص شد افرادی که از نوشیدن چای لذت می‌بردند و بیش از پنج فنجان در روز چای می‌نوشند تمرکز بیشتری دارند و به نوعی از بازه زمانی توجه بالایی برخوردار هستند.

محققان همچنین اظهار کردند، مهارت‌های روانی اینگونه افراد نیز بهتر است. محققان دریافتند اینگونه افراد در آزمایشات دقت و سرعت در واکنش نشان دادن عملکرد بهتری دارند که این امر می‌تواند به آنها در انجام  فعالیت‌های روزمره مانند تکمیل جورچین یا پازل جیگسا(Jigsaw puzzle)، دوزندگی یا رانندگی کمک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، تحقیقات قبلی نیز فواید چای بر سلامتی افراد را نشان داده بود که مصرف چای به کاهش فشار خون و کلسترول و حتی ممکن است به کاهش وزن کمک کند. در این مطالعه دکتر “ادوارد اوکلو”(Edward Okello) محقق مرکز تحقیقات تغذیه انسانی دانشگاه نیوکاسل برای درک بهتر تاثیر این نوشیدنی بر مغز آزمایش جدیدی انجام داد.

محققان با مطالعه عادات نوشیدن چای در افراد بالای ۸۵ سال دریافتند افرادی که بیش از پنج فنجان چای در روز می‌نوشند(با شیر یا بدون شیر) در برخی آزمایش‌های شناختی عملکرد بهتری دارند.

محققان برای انجام این مطالعه از داده‌های مطالعه” نیوکاسل ۸۵+”(Newcastle ۸۵+) که در آن بیش از ۱۰۰۰ فرد بالای ۸۵ سال از نیوکاسل و ناحیه تاینساید شمالی در آن شرکت کرده‌اند، استفاده کردند. این مطالعات از سال ۲۰۰۶ آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد و ۲۰۰ نفر از شرکت کنندگان آن نیز طی این مدت ۱۰۰ ساله شده‌اند.

با بررسی مصرف چای سیاهی موسوم به کاملیا سیننسیس(Camellia sinensis)، محققان به دنبال شواهدی برای به دست آوردن اطلاعاتی از نقش محافظتی آن در برابر کاهش شناختی بودند.

آنها دریافتند که مصرف بیشتر چای با بهبودی مهارت توجه و سرعت روانی-حرکتی قابل توجهی در انجام کارهای پیچیده مرتبط است. اما آنها هیچ ارتباطی بین مصرف چای و اندازه‌گیری‌های کلی حافظه یا نحوه عملکرد حافظه در انجام کارهای سرعتی ساده مشاهده نکردند.

محققان اظهار داشتند، این یافته‌ها بدان معنی است که در هر رژیم غذایی که هدف آن بهبود توجه و سرعت روانی-حرکتی سالمندان است، چای سیاه باید برای افراد بسیار مسن در نظر گرفته شود.

دکتر اوکلو گفت: اکنون می‌دانیم که نوشیدن یک فنجان چای علاوه بر آنکه عطش را برطرف می‌کند باعث بهبودی دامنه توجه افراد بالای ۸۵ سال نیز می‌شود.

انتهای پیام/

اجتماعی Tags:حمیدرضا سلیمانی میگونی

راهبری نوشته

Previous Post: نتیجه اجرای بودجه ۱۴۰۱، انفجار و فاجعه‌ در کشور است
Next Post: برترین دانشگاه‌های قاره آسیا کدامند؟

مطالب مرتبط

  • ساده زیستی مدرس سرلوحه کار نمایندگان مجلس اجتماعی
  • حمله به امنیت غذایی و سلامت مردم ایران با سموم چینی اجتماعی
  • تهران را بايد به خدا سپرد اجتماعی
  • هشدار وزیر بهداشت آلمان درباره جهش‌های کشنده ویروس کرونا اجتماعی
  • بادکنک ولنتاین فروخته می شود اجتماعی
  • چرا روابط عمومی در شکل گیری فرهنگ سازمانی اهمیت دارد ؟ اجتماعی

عکس روز

بیشترین بازدید

  • خط قرمز! 1.8k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.1k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 819 views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 590 views
  • رقابت استارباکس و دانکین دوناتس 581 views

جریان آزاد اطلاعات

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

ذره بین

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • محمود پاک نیت: از اشتباهات مدیران قبلی تلویزیون درس بگیرید
  • ایسنا: تعطیلی بخش کرونای بیمارستان‌ها؛ بیماری هنوز تمام نشده است
  • معرفی هتل ۵ ستاره تازه تاسیس در مشهد
  • بیماریهای مزمن عامل بیش از ۷۶ درصد از مرگ و میر و معلولیت در ایران
  • سرگئی لاوروف هشدار داد که خطرات جنگ هسته‌ای بسیار زیاد است
  • سختیهای زندگی خرس قهوه ای و پلنگ در مجاورت انسان
  • ایسنا: شیوع بیماری تنفسی و گوارشی در بین کودکان اهری
  • آغاز طرح «راه خدمت» در منطقه ۱۵ شهرداری تهران با اجرای ۶ پروژه عمرانی
  • آیا بمب‌گذاری علیه مدارس شیعیان کار طالبان است؟
  • هشدار وزیر بهداشت آلمان درباره جهش‌های کشنده ویروس کرونا
  • ویدئو ایسنا: ناگفته‌های اسکی ایران به روایت فیض‌الله بندعلی
  • یافته‌های پژوهش‌های علمی محققین د‌ر روزنامه‌نگاری الکترونیک
  • توده
  • وضعیت «بیمه‌ها» با تغییر نظام ارزی دارو
  • پرویز تناولی در گفت‌وگو با ایسنا: هنوز هم زندگی در ایران را ترجیح می‌دهم
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول: برنامه رشد علمی و دانش بنیان اولویت جدی سال جاری است
  • کپی پیست و موج مکزیکی برندهای کشور
  • تلاش می‌کنیم پرداختی بیمار از هزینه‌های درمان کاهش یابد
  • زیرِ نگاهِ کلاغ‌ها
  • دم و بازدم ریه های شهر تهران

فراارتباط

  • رفع خطاهای حرفه ای در تهیه پادکست رسانه ها
  • کپی پیست و موج مکزیکی برندهای کشور برندینگ
  • تصاویر خون و خشونت و کودک آزاری در رسانه های ما چه می کنند؟ رسانه ها
  • معرفی ربات ارتباطات تلگرام فناوری اطلاعات
  • نقبی بر نظام سلامت اجتماعی
  • ردیابی سود باج افزارها توسط اف‌بی‌آی فناوری اطلاعات
  • از جراحی گوش «بَلبَله» تا پلک «پُفی»؛ رابطه انجام اعمال زیبایی با تحصیلات اجتماعی
  • مامور ضد دوپینگ خانه به خانه به دنبال ورزشکاران ایرانی اجتماعی

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک،

Copyright © ۱۴۰۰ انتشار مطالب با ذکر منبع " ارتباط امروز " آزاد است.

Powered by PressBook News WordPress theme