Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • حمایت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • علم و فناوری
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • Toggle search form

کودکان باید چقدر «شیر» بنوشند؟

Posted on ۱۴۰۱-۱۱-۲۸۱۴۰۱-۱۱-۲۸ By editor
کودکان چقدر باید «شیر» بنوشند؟

نوشیدن شیر به رفع نیازهای تغذیه‌ای کودکان و بزرگسالان کمک می‌کند و به همین دلیل است که نوشیدن آن به عنوان یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی کودکان توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا،  از آنجایی که نوشیدن شیر به عنوان یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی کودکان توصیه می‌شود، خطوط راهنما در سال ۲۰۲۰ توصه می‌کنند که از شیرهای کم چرب یا بدون چربی به عنوان نوشیدنی برای کودکان دو ساله و بالاتر استفاده شود.

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف شیر و لبنیات نمی‌تواند باعث افزایش احتمال ابتلا به چاقی در کودکان و بزرگسالان شود. با توجه به اینکه شیرگاو برای کودکان زیر یکسال منع مصرف دارد، توصیه می‌شود مقادیر کوچکی ماست و پنیر برای نوزادان ۶ تا ۱۲ ماهه فراهم شود. کودکان دو سال و بالاتر که مقادیر کافی لبنیات در طول روز مصرف می‌کنند، دچار کمبود مواد مغذی ضروری از قبیل کلسیم، منیزیم، فسفر، پروتئین، ریبوفلاوین،  ویتامین آ، ویتامین ب ۱۲، ویتامین دی، سلنیم، پتاسیم و کولین نخواهند شد.

باید توجه کرد که شیر از جمله منابع اصلی تامین کلسیم، ویتامین دی و فسفر برای کودکان سنین دو تا ۱۸ سال است. شیر به طور متوسط ۳۵ درصد از نیاز روزانه به ویتامین دی، ۱۹ درصد از نیاز روزانه به کلسیم و ۹ درصد از نیاز روزانه به فسفر برای افراد بالای دو سال را تامین می‌کند.

با این همه کمتر از یک نفر از هر سه کودک دو تا ۱۸ سال و یک نفر از هر هفت بزرگسال بالای ۱۹ سال به میزان کافی در طول روز از شیر و لبنیات استفاده می‌کنند. شیر و لبنیات از جمله منابع نسبتا ارزان قیمت تامین کلسیم، ویتامین دی، پتاسیم، منیزیم، ویتامین آ، ب ۲ و ب ۱۲ است. گایدلاین‌های جدید سال ۲۰۲۰ توصیه می‌کنند که از آب و نوشیدنی‌های فاقد شکر مثل آبمیوه‌های طبیعی و شیر بدون چربی به جای نوشیدنی‌های برپایه شکر مثل نوشابه‌ها، آبمیوه‌های صنعتی و نوشیدنی‌های انرژی‌زا استفاده شود.

بر اساس تحقیقات مصرف شیر به طور قابل ملاحظه‌ای با افزایش سن کاهش می‌یابد. به طوری که از حدود یک سوم(۳۲ درصد) از نوشیدنی‌های مصرفی توسط یک کودک دو تا پنج ساله به کمتر از ۱۵ درصد از نوشیدنی‌های مصرفی توسط نوجوانان ۱۲ تا ۱۹ ساله کاهش پیدا می‌کند. در حالی که گایدلاین‌های جدید سال ۲۰۲۰ متذکر شدند که افزایش مصرف نوشیدنی‌های حاوی شکر و کاهش مصرف شیر و لبنیات به طور قابل ملاحظه و نگران کننده‌ای در بین جمعیت جوانان دیده می‌شود.

موسسات جهانی سلامت توصیه کردند کودکان ۱۲ تا ۲۴ ماهه روزانه دو تا سه فنجان، کودکان دو تا سه ساله روزانه دو فنجان و کودکان چهار تا پنج ساله روزانه ۲.۵ فنجان شیر مصرف کنند. همچنین موسسات جهانی توصیه می‌کنند که کودکان از مصرف شیرهای گیاهی به جز انواع شیر سویا غنی شده اجتناب کنند؛ چرا که شیر های گیاهی که از گیاهانی به جز سویا تهیه می‌شوند، کمبود مواد مغذی دارند و قابل جایگزینی با شیر گاو نیستند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مطالعات انجام شده از سال ۲۰۱۵ نشان دادند که مصرف لبنیات در مقادیر توصیه شده می‌تواند تاثیر مفیدی بر نمایه توده بدنی کودکان داشته باشد. نوشیدن شیر ارتباطی با افزایش ریسک ابتلا به اضافه وزن در بزرگسالان ندارد و حتی می‌تواند احتمال ابتلا به اضافه وزن و چاقی را کاهش دهد.

انتهای پیام/ عکس تزیینی از ایسنا

بهداشت و سلامت Tags:بهداشت و سلامتی, طرح سلامت عمومی

راهبری نوشته

Previous Post: پس از ۱۰۰ سال تنهایی
Next Post: کشف اجساد ۱۸ پناهجو در یک کامیون در بلغارستان

مطالب مرتبط

تغییر لوگوی گوگل به مناسبت زادروز مخترع ماسک جراحی بهداشت و سلامت
در فیسبوک، بیشترین اطلاعات نادرست درباره کروناویروس منتشر شده است بهداشت و سلامت
واکسن کرونا آپدیت جدید داد؛ واکسن‌ها را به‌روز کنید! بهداشت و سلامت
نقش دستگاه ایمنی بدن در سلامتی بهداشت و سلامت
ظرفیت های اتاق بازرگانی برای گره گشایی از مشکلات تجهیزات پزشکی بهداشت و سلامت
قایم‌باشک بازی ویروس اچ‌آی‌وی در مغز! بهداشت و سلامت

ذره بین

عکس روز

اخبار پربازدید

  • خط قرمز! 2.5k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 1.8k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.6k views
  • کوویدـ۱۹ و جهانی که می‌شناختیم 1k views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 0.9k views

دکتر مژده نخلستانی حق

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2023/02/nakhlestani.mp3

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک، فرهنگ پذیری

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • باب ایگر: ۷۰۰۰ شغل در والت دیزنی کاهش می یابد
  • چگونه ابرداده ها می تواند اتاق خبر شما را متحول کند
  • رییس انجمن بین المللی روابط عمومی: فراخوان سازمان ملل متحد برای فقر زدایی در جهان
  • حداقل مزد کارگران باید دوبرابر میزان تعیین شده امسال باشد
  • تصمیم پوتین؛ نگهداری تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس
  • ابزار رایگان چند رسانه ای برای خبرنگاران
  • کلاهبرداری تلفنی با گوشی‌های اندرویدی
  • پرسشهایی که هنگام پوشش خبری سوانح طبیعی باید مطرح کنیم
  • نسل تمدن ساز گامی به سوی رفع آسیب های اجتماعی در مدارس
  • “دنیای ویروس” و ضرورت امنیت و کاربرد بیشتر توکنهای غیر قابل تعویض
  • برخورد جنگنده روسی با پهپاد آمریکایی
  • نوروز در والت یزنی
  • عربستان سعودی ۱۲۱ فروند هواپیمای مسافربری از بوئینگ می خرد
  • چگونه نخستین پادکستتان را بسازید
  • افسردگی خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد
  • برخورد بدون ملاحظه با عوامل ناامنی محیط‌های آموزشی مورد انتظار مردم است
  • جای خالی متخصصان داخل کشور در رسانه ملی
  • ورود ۲۴ هزار نومعلم به کلاس‌های درس از مهر ۱۴۰۲
  • حمایت مجلس از رسانه‌ها قطعیست
  • انتقاد بازنشستگان از درمان پولی

فراارتباط

Copyright © ۱۴۰۲ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme