Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • حمایت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • علم و فناوری
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • Toggle search form

تولید گوشت و شیر خوش‌ طعم و سالم با استفاده از مواد گیاهی

Posted on ۱۴۰۰-۰۳-۱۸۱۴۰۱-۰۶-۰۶ By editor

پژوهشگران آمریکایی سعی دارند روش‌هایی در حوزه علوم غذایی ارائه دهند که به تولید مواد پروتئینی مانند گوشت و شیر با استفاده از مواد گیاهی کمک می‌کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس‌دیلی، با افزایش مصرف گوشت در سراسر جهان، دانشمندان حوزه علوم غذایی سعی دارند بر روش‌هایی تمرکز کنند که با هدف ارائه محصولات پروتئینی گیاهی سالم‌تر با طعم بهتر و پایدارتر صورت می‌گیرند که طعم آنها به گوشت، ماهی، شیر، پنیر و تخم مرغ شباهت دارد.

“دیوید جولیان مک کلمنتس”(David Julian McClements)، دانشمند علوم تغذیه “دانشگاه ماساچوست در امهرست”(UMass Amherst) و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: این کار ساده‌ای نیست. با وجود محصولات شرکت‌های “Beyond Meat” و “Impossible Foods” در بازار، علاقه زیادی نسبت به غذاهای مبتنی بر گیاه پدید آمده است که دلیل آنها می‌تواند پایداری، سلامتی و یا دلایل اخلاقی باشد.

ارزش بازار مواد غذایی مبتنی بر گیاه در سال ۲۰۱۹، به تنهایی حدود پنج میلیارد دلار تخمین زده شده است که ۴۰/۵ درصد آن به گروه شیر و ۱۸/۹ درصد به گوشت مبتنی بر گیاه اختصاص دارد. این آمار، رشد ارزش بازار مواد غذایی مبتنی بر گیاه را از سال ۲۰۱۷ نشان می‌دهد.

مک‌ کلمنتس ادامه داد: بسیاری از پژوهشگران، کار در این زمینه را آغاز می‌کنند و با پیچیدگی محصولات حیوانی و اصول مورد نیاز برای سر هم کردن مواد گیاهی آشنا نیستند.

مک کلمنتس با بودجه “وزارت کشاورزی آمریکا”(USDA)، به سرپرستی یک گروه چندرشته‌ای در دانشگاه ماساچوست در امهرست پرداخت که در حال پژوهش در زمینه طراحی پروتئین‌های بهتر مبتنی بر گیاه هستند.

وی افزود: پژوهش‌های ما در این زمینه متمرکز شده‌اند. نوآوری و سرمایه‌گذاری زیادی در این زمینه وجود دارد و شرکت‌های گوناگونی با من تماس می‌گیرند که سعی دارند ماهی، تخم‌مرغ یا پنیر مبتنی بر گیاه تولید کنند اما بیشتر آنها در این زمینه، سابقه علمی ندارند.

اگرچه بخش غذای گیاهی در حال گسترش است اما رژیم غذایی گیاهی لزوما از از یک رژیم غذایی همه‌چیزخوار بهتر نیست.

به گفته مک کلمنتس، بسیاری از محصولات گوشتی فرآوری شده مبتنی بر گیاه که در حال حاضر تولید می‌شوند، ناسالم هستند زیرا چربی اشباع شده، نمک و شکر زیادی را در بر دارند. در هر حال غذاهای فوق فرآوری شده، لزوما ناسالم نیستند.

مک کلمنتس اضافه کرد: ما سعی داریم که غذای فرآوری شده سالم‌تری را ارائه دهیم. هدف ما این است که غذاها را طوری فرآوری کنیم که همه ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز را در بر داشته باشند و ترکیبات بهبود دهنده سلامتی مانند فیبرها را شامل شوند.

این پژوهش، در مجله “Science of Food” به چاپ رسید.

انتهای پیام/ منبع: ایسنا

آشپزی Tags:سازمان غذا و دارو

راهبری نوشته

Previous Post: همکاری یک میلیارد دلاری “بیل گیتس” و “وارن بافت”
Next Post: ژورنالیسم معماری

مطالب مرتبط

طرز تهیه زیربرنجی؛غذای محبوب لرها آشپزی
ایسنا: چند راه ساده برای اجتناب از غذاهای فرآوری‌شده آشپزی
طرز تهیه خوراک ماهیچه بوقلمون آشپزی
طرز تهیه قهوه فوری خانگی بدون دستگاه آشپزی
قهوه پانصد ساله شد آشپزی
قهوه می تواند برای ضربان قلب مفید باشد! آشپزی

ذره بین

عکس روز

اخبار پربازدید

  • خط قرمز! 2.5k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 1.8k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.6k views
  • کوویدـ۱۹ و جهانی که می‌شناختیم 1k views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 0.9k views

دکتر مژده نخلستانی حق

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2023/02/nakhlestani.mp3

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک، فرهنگ پذیری

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • چند ابزار و اپلیکیشن پیاده کردن مصاحبه برای خبرنگاران
  • ابزار رایگان چند رسانه ای برای خبرنگاران
  • کلاهبرداری تلفنی با گوشی‌های اندرویدی
  • پرسشهایی که هنگام پوشش خبری سوانح طبیعی باید مطرح کنیم
  • نسل تمدن ساز گامی به سوی رفع آسیب های اجتماعی در مدارس
  • “دنیای ویروس” و ضرورت امنیت و کاربرد بیشتر توکنهای غیر قابل تعویض
  • برخورد جنگنده روسی با پهپاد آمریکایی
  • نوروز در والت یزنی
  • عربستان سعودی ۱۲۱ فروند هواپیمای مسافربری از بوئینگ می خرد
  • چگونه نخستین پادکستتان را بسازید
  • افسردگی خطر سکته مغزی را افزایش می‌دهد
  • برخورد بدون ملاحظه با عوامل ناامنی محیط‌های آموزشی مورد انتظار مردم است
  • جای خالی متخصصان داخل کشور در رسانه ملی
  • ورود ۲۴ هزار نومعلم به کلاس‌های درس از مهر ۱۴۰۲
  • حمایت مجلس از رسانه‌ها قطعیست
  • انتقاد بازنشستگان از درمان پولی
  • نباید با نمایش برخی تصاویر ذهن نوجوان را درگیر کنیم
  • ترجمه متون عکس‌ها به نسخه وب گوگل ترنسلیت اضافه شد
  • درخواست زلونسکی برای حضور در اسکار پذیرفته نشد
  • ۹ راهنمایی برای ساخت فیلم مستند

فراارتباط

Copyright © ۱۴۰۲ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme