دکتر نسیم مجیدی، متولد ۱۳۴۶ مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی که در مدت کوتاه فعالیتش در این سمت، موجب تغییرات مثبتی در گروه ارتباطات شده است؛ فعالیت آموزشی را از ۱۶ سالگی، با تدریس زبان انگلیسی در موسسه زبان شکوه شروع و همزمان با تحصیل در دوره دکتری همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان عضو هیئت علمی را آغاز کرده است.
وی با تاکید بر توانمندیهای مدیریتی بانوان در جامعه، می گوید همانگونه که در اداره یک خانواده، هم پدر و هم مادر نقش دارند، در محیطهای آموزشی هم باید تقسیم وظایف و مسئولیت پذیریهایی که در زن و مرد ( هر کدام به گونهای) تجلی پیدا میکند، وجود داشته باشد. به ویژه در محیط دانشگاه و در مسئولیتهای اجرایی، حضور مردان و زنان در کنار همدیگر، مکملهای خوبی برای پیشبرد اهداف آموزشی عالی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه حضور استادان دانشمند که مهارتهای عملی در حوزه های تخصصی خود داشته باشند، از الویتهای واگذاری کلاس به استادان است تاکید کرد، اولویت دانشگاه ایجاد توازن و تعادل بین دانشجو و استاد است. نمیتوان گفت اولویت با کدام گروه است. زیرا استادان زیربنای دانشگاه هستند و بدون حضور آنها آموزش معنا ندارد و از سوی دیگر، حضور دانشجو لازمه تشکیلات دانشگاهی است. بنابراین رعایت تعادل، توازن و هماهنگی بین استاد و دانشجو، اگر چه کاری دشوار است، اما ناممکن نیست و تلاش بر این است تا نظر هر دو گروه بر آورده شود.
نسیم مجیدی که از اولین فارغ التحصیلان دوره دکتری ارتباطات است، گفت مصمم هستیم با استادان و دانشجویان مقاطع مختلف، نشستهایی برگزار کنیم و کوشیدهایم تمام نقطهنظرها را بشنویم. اعتقاد دارم برای به سامان رساندن هر کاری، باید با نیازهای واقعی، اما پنهان مانده آشنا شد و تا حد امکان درصدد رفع نیازهای معقول برآمد. باید سعی شود برگزاری جلسات با استادان و دانشجویان استمرار داشته باشد، زیرا معتقدم هر چه بیشتر در جریان نیازها قرار بگیریم، بهتر میتوانیم برنامهریزی کنیم تا یکی از رسالتهای مهم نظام آموزشی تحقق یابد.
انتهای پیام/ گفت و گو از: معصومه غفارزاده