مبلغی که تحت عنوان هزینه IRC ها توسط سازمان غذا و دارو دریافت می شد، یکی از موضوعاتی بود که بارها و بارها مورد اعتراض شرکت ها قرار گرفته بود قرار بود سازمان غذا و دارو بررسی و تجدید نظری در مورد مسئله هزینه های مرتبط با آن داشته باشند اما این اتفاق رخ نداد.
به گزارش آیمد۹۰ در آستانه انتخابات اتاق بازرگانی تهران در روز بیستم اسفندماه ابوالفضل صانعی عضو اتاق بازرگانی در حوزه سلامت گفت: در حوزه اقتصاد سلامت تصمیمات مهمی گرفته شده است. از جمله در موضوع بدون انتقال ارز و مطالبات ۱۵۲ شرکت از بانک مرکزی که ناشی از تصمیماتی بود که در اردیبهشت سال ۹۷ توسط دولت گرفته شد و واردات کالا صرفا ازطریق بانک ممکن شد، اتفاق افتاد.
در مورد قیمت گذاری کالاهای بدون انتقال ارز هم از ظرفیت اتاق استفاده کردیم، گرچه پاسخ مطلوبی دریافت نکردیم، اما در اتاق از طریق شورای تنظیم بازار ورود کردیم و این شورا از مسئولین دعوتی داشتند که در مورد قیمت گذاری ورود نکنند یا اگر اصرار به قیمت گذاری دارند باید قیمت ها به صورت نسبی قابل قبول باشد.
بنابراین می توان گفت خروجی اتاق به صورت نسبی برایمان مثبت بوده است. با حضور پررنگ در اتاق علاوه بر حفظ دستاوردهایمان، قصد داریم به شکل بهتر و گسترده تری از این جایگاه استفاده کنیم. سال هایی که تجربه فعالیت در اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی را داشتم، به وضوح مشاهده می کردم که در مواردی باید از سطوح و جایگاه های بالاتر، مطالباتمان را پیگیری کنیم و از این منظر، ظرفیت های خوبی در اتاق دیدم که اگر به آن ها توجه شود و به کار گرفته شود، می تواند در رفع مشکلات و ایجاد رویکردهای نوین موثر واقع شود.
انتهای پیام/