Skip to content
  • حمایت
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • رویدادها
    • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • پیشنهاد سردبیر
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • فناوری اطلاعات
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • Toggle search form
  • مجموعه چهارجلدی “اسناد و پرونده‌های مطبوعاتی ایران، دهه ۸۰” پیشنهاد سردبیر
  • آیا بمب‌گذاری علیه مدارس شیعیان کار طالبان است؟ یادداشت امروز
  • کرونا برند ماندگار تاریخ شد برندینگ
  • شایدتنفس برایمان آسان شود یادداشت امروز
  • بانوان متخصص ارتباطات و هنر، داوران مسابقات سالیانه مطبوعاتی انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر فرهنگی
  • ژنتیک و وراثت برند شما برندینگ
  • نقش دستاوردهای علمی در رفع معضلات کشور فرهنگی
  • جشنواره موسیقی فجر
    ستاد برگزاری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر از مقام هنری سه هنرمند پیشکسوت موسیقی کشورمان قدردانی می‌کند اخبار

عوامل موثر بر بهبود رتبه بندی یک سایت موفق

Posted on ۱۳۹۶-۱۲-۲۱۱۳۹۸-۱۲-۲۱ By editor ۱ دیدگاه برای عوامل موثر بر بهبود رتبه بندی یک سایت موفق

آندره گالستیان: در بحث‌های مربوط به بهبود و ارتقا کارايی، اثربخشی و رقابت‌پذيری و همچنين بهبود ضريب انتفاع و افزايش بهره‌وری وب‌سايت‌ها، بحث بهينه‌سازی موتورهای جست و جو و یا SEO همان  (Search Engine Optimization) از جايگاه ويژه‌ای برخوردار است.

به صورت کلی می‌توان بيان نمود که وب‌سايت‌هايی که دارای بالاترين مکان و بيشترين تکرار در جست و جوهای مرتبط هستند، تعداد بازديد به مراتب بيشتری را از طريق موتورهای جست و جو به دست می‌آورند. طبيعی است که با افزايش تعداد بازديدکنندگان، اهداف راه‌اندازی وب‌سايت، سريعتر، بهتر و موثرتر، محقق خواهد شد.

بحث SEO (سئو) ناظر به انواع جست و جو از جمله متنی، تصويری، ويديویی، خبری و مکانی است. اين بحث از اواسط دهه ۱۹۹۰ ميلادی، زمانی که موتورهای جست و جوی ابتدايی، شروع به فهرست کردن وب اوليه نمودند و مديران وب‌سايت‌ها، به فکر بهينه نمودن وب‌سايت‌ها برای موتورهای جستجو افتادند و در اين زمينه، اقداماتی را انجام دادند، شروع شد. با توجه به اصول SEO مجموعه اقدامات و عواملی را که باعث ارتقا و بهبود رتبه‌بندی يک وب‌سايت می‌شوند، عبارتند از:

۱ـ در نشانی وب (URL) که در ويکی‌پديا از آن با عنوان “مکان يکنواخت منبع” نيز ياد شده است (Uniform Resource Locator)، دقت نماييد تا نشانی، ساده‌تر و به دور از پيچيدگی و علاوه بر آن، هماهنگ با زمينه فعاليت باشد. پس بهتر است از نشانی‌های دارای علائم زياد يا پيچيده، پرهيز کنيد.

۲ـ در همان ابتدای امر، يک تحليل‌گر مناسب برای وب‌سايت خود به کار بگيريد تا بتوانيد آمار و ارقام دقيق و موثقی از وب‌سايت، به صورت ۲۴ ساعت در روز و با احتساب تمام ايام هفته، به دست آوريد. اين امر باعث خواهد شد تا بتوانيد پيشرفت کار را به صورت موثری، تحت نظارت داشته باشيد. در اين زمينه Google Analytics مثال خوبی است. اين ابزار که در نوامبر ۲۰۰۵ راه‌اندازی شد و درحال حاضر، پرکاربردترين ابزار آناليز وب‌سايت در سطح جهان است، به شما اجازه مانيتور و رصد دقيق وب‌سايت خود را به صورت رايگان می‌دهد و می‌تواند نقاط قوت و ضعف آن را برای شما، آشکار سازد. Google Analytics می‌تواند اطلاعات بسيار مفيدی به تفکيک مناطق جغرافيايی (شهر و کشور)، سن و جنس، زبان، نوع مرورگر وب، نوع سيستم عامل، نوع دستگاه، ISP و همچنين مواردی از قبيل ميانگين صفحات مرور شده، ميانگين زمان سپری شده و بسياری موارد مهم ديگر را به شما ارائه نمايد. در اين ابزار، حتی می‌توانيد نمودارها و جداول سفارشی (Customized) بسازيد و به صورت سفارشی، اطلاعات درخواستی را مشاهده نماييد. با استفاده از ابزارهايی همانند کنسول جست و جوی گوگل (Google Search Console) که تا قبل از ۲۰ ماه می ۲۰۱۵ با نام Google Webmaster Tools شناخته می‌شد نيز می‌توانيد وضعيت فهرست‌برداری وب‌سايت توسط موتورهای جست و جو را مشاهده نمائيد و با استفاده از امکانات و اطلاعات ارائه شده توسط اين ابزارها، بهينه‌سازی وب‌سايت را با سرعت و سهولت بيشتری به انجام رسانيد. استفاده از کنسول جست و جوی گوگل نيز رايگان است.

۳ـ برای وب‌سايت خود، نقشه سايت (Site Map) در نظر بگيريد و در وب‌سايت، بگنجانيد. بسياری از کلمات کليدی قابل فهرست‌برداری توسط موتورهای جست و جو، در صفحه مربوط به نقشه سايت، قرار می‌گيرند.

۴ـ برای صفحات وب‌سايت خود، عناوين مرتبط و مفهوم، در نظر بگيريد. انتخاب عناوين مناسب برای صفحات، اهميت به سزايی در ارتقای رتبه وب‌سايت دارد.

۵ـ برای صفحات وب‌سايت خود فراداده (Metadata) مناسب قرار دهيد. در بسياری از وب‌سايت‌ها، مشاهده می‌شود که به بحث فراداده مناسب برای صفحات، کمتر پرداخته می‌شود و اين در حالی است که اساس کاربرد فراداده، کاوش، کشف، بازيابی، دسترسی، ارزيابی و انتخاب منابع الکترونيکی است. فراداده موثر، به صورت مستقيم، باعث بهبود رتبه‌بندی وب‌سايت شما نخواهد شد، اما به صورت غيرمستقيم، باعث افزايش کليک بر روی لينک وب‌سايت شما در نتايج جست و جوی موتورهای جست و جو و به طور طبيعی، باعث ارتقای رتبه‌بندی وب‌سايت مربوطه خواهد شد.

۶ـ لازم است تا قسمت‌های گوناگون وب‌سايت، زيبا و جذاب باشند. برای اين منظور، وقت بگذاريد و هزينه‌های لازم را انجام دهيد. هر چقدر وب‌سايت، زيباتر و جذاب‌تر باشد، می‌تواند مخاطب بيشتری جذب کند و همچنين احتمال مراجعه‌های بعدی يک بازديدکننده را افزايش دهد. دقت نماييد که يک وب‌سايت زيبا و جذاب، لزوما به معنای وب‌سايتی سنگين با سرعت بارگذاری پايين نیست. هيچگاه سرعت بارگذاری را فدای زيبايی و جذابيت وب‌سايت ننماييد، بلکه همواره بين اين دو، تعادلی منطقی برقرار نماييد. در اين زمينه، موارد درج شده در رديف ۱۰ را به صورت جدی، رعايت فرماييد. در صورتی که Bounce Rate در وب‌سايت شما بالاست، يکی از علل آن می‌تواند جذاب نبودن وب‌سايت از ديد مخاطبان باشد. بالا بودن اين شاخص مهم، حاکی از آن است که بازديدکنندگان زيادی پس از ورود به وب‌سايت و مشاهده يک صفحه از آن، مورد جذاب يا هر گونه دليل ديگری برای بازديد از ساير صفحات نيافته‌اند. هر چقدر اين نسبت بالاتر باشد، به اين معنی است که بازديدکنندگان بيشتری پس از ورود به وب‌سايت، بی درنگ از آن خارج شده‌اند.

۷ـ محتوای وب‌سايت را به صورت مفهوم، واضح، به دور از پيچيدگی‌های غير ضروری و تا حد امکان، منحصر به فرد در نظر بگيريد. محتوای پربار و منحصر به فرد، در ارتقای رتبه وب‌سايت و سهولت يافت‌شدن آن توسط موتورهای جست و جو، نقش موثری دارد.

۸ـ در وب‌سايت، از امکانات چند رسانه‌ای از جمله امکانات صوتی و تصويری استفاده نماييد، اما در استفاده از اين امکانات، زياده روی نکنيد. در صورتی که زمينه فعاليت وب‌سايت به گونه‌ای است که امکان داشتن آلبوم تصاوير يا بخش کليپ‌های ويديویی، امکان‌پذير است، اين قسمت‌ها را در وب‌سايت، ايجاد کنيد.

۹ـ از کلمات کليدی (Keyword) مفيد، موثر و مرتبط در وب‌سايت خود استفاده کنيد. برای اين منظور، انجام تحقيقات لازم برای دانستن کلمات کليدی مورد استفاده مخاطبان برای يافتن موارد مدنظر خود در حيطه فعاليت وب‌سايت، اهميت ويژه‌ای دارد. سعی کنيد از کلمات کليدی نامرتبط يا منسوخ، قديمی يا اشتباه، مطرود يا نامفهوم، تا حد امکان، کمتر استفاده شود. کلمات کليدی را در حد معقول به کار بريد و از استعمال نابه جا يا نامربوط کلمات کليدی و يا تکرار بيش از حد آنها به منظور ارتقای بيشتر جايگاه وب‌سايت، جدا پرهيز کنيد.

۱۰ـ وب‌سايت خود را تا حد امکان، سبک طراحی کنيد تا بارگذاری آن با سرعت و سهولت بيشتری انجام پذيرد. سرعت دسترسی به اينترنت در سطح جهان طی سال‌های اخير به صورت محسوسی افزايش پيدا کرده است، با اين وجود، کماکان مهم است که از پيچيدگی‌های فنی غيرضروری در طراحی وب‌سايت پرهيز شود و از قرار گرفتن موارد پرحجمی که وجودشان ضرورتی ندارد خودداری گردد، به گونه‌ای که بارگذاری وب‌سايت، تا حد ممکن، سريع باشد.

۱۱ـ در وب‌سايت خود بخش اخبار قرار دهيد تا آخرين اطلاعات را از طريق آن، به مخاطبان ارائه نماييد. بخش اخبار را همواره به‌روز نگه داريد. دقت کنيد که در بخش اخبار، مطالب بايد موجز و مفيد و مختصر باشند و ترجيحا برای هر مطلب، يک تصوير نيز در نظر بگيريد.

۱۲ـ اگر امکانات Blog در وب‌سايت خود فراهم کنيد تا همواره بحث‌های مرتبط با حيطه فعاليت شما، در جريان باشد و اطلاعات به‌روز و مفيد در آن درج شود، برای بهبود رتبه سايت، بسيار موثر خواهد بود. برای اين منظور، ترجيحا از نشانی به صورت yourdomain.com/blog و اگر ميسر نبود، از نشانی به صورت blog.yourdomain.com استفاده نماييد. در صورتی که در بلاگ‌های مرتبط، فعاليت مستمر داشته باشيد و Comment بگذاريد، طبيعتا باعث افزايش بازديد از وب‌سايت شما خواهد شد. علاوه بر موارد فوق، سعی کنيد با ساير بلاگ‌ها، تبادل لينک داشته باشيد، که آن هم به افزايش بازديد از وب‌سايت و ارتقا جايگاه آن، کمک موثری می‌نمايد.

۱۳ـ امکان خريد آنلاين کالاها يا خدماتی که ارائه می‌نماييد را فراهم کنيد. برای اين منظور، يک فروشگاه اينترنتی در وب‌سايت خود در نظر بگيريد. دقت نماييد که فرآيند خريد بايد آسان و به دور از پيچيدگی‌های غير ضروری باشد. امکان ايجاد سبد کالاها و يا خدمات را نيز فراهم نماييد. ارائه تخفيف‌های دوره‌ای، فصلی، مناسبتی يا تخفيف‌های ويژه، راهکار مناسبی است. ارائه تخفيف‌های پلکانی بر اساس حجم مالی خريد، از ديگر راهکارها است. طبيعی است افرادی که به لحاظ مالی، حجم خريد بيشتری دارند، می‌توانند از تخفيف‌های بيشتری نيز استفاده نمايند.

۱۴ـ خبرنامه (Newsletter) ابزار بسيار سودمند و کارآمدی است. با توجه به ماهيت و نوع فعاليت خود، به صورت روزانه، هفتگی، دو هفته يکبار يا ماهانه، اقدام به ارسال خبرنامه نماييد و امکان ايجاد اشتراک برای خبرنامه يا لغو آن را در وب‌سايت قرار دهيد. دقت نماييد که در خبرنامه‌های ارسال شده، لينک‌هايی به صفحات مختلف وب‌سايت، گنجانده شود و تصاوير درج شده در خبرنامه نيز از وب‌سايت بارگذاری شود.

۱۵ـ برای وب‌سايت خود، نسخه موبايل نيز در نظر بگيريد. واقعيت آن است که در حال حاضر و به صورت روزافزون، افراد بيشتری به جست و جو در اينترنت از طريق تلفن همراه خود می‌پردازند و وب‌سايت‌هايی موفق هستند که نسخه مناسب موبايل نيز داشته باشند. سرمايه‌گذاری برای ايجاد نسخه موبايل کارآمد، از رموز موفقيت وب‌سايت‌ها در جهان کنونی است.

۱۶ـ ساختار وب‌سايت بايد منطقی و منسجم باشد. از ايجاد قسمت‌های موازی در وب‌سايت پرهيز نماييد و چيدمان اجزا وب‌سايت را به گونه‌ای در نظر بگيريد که باعث سردرگمی مخاطبان نشود.

۱۷ـ استفاده از پروتکل HTTPS علاوه بر ايجاد بستری امن برای تبادل اطلاعات با کاربران، اطمينان خاطری برای آنان به منظور استفاده بيشتر از خدمات ارائه شده، به‌ويژه خدمات خريد آنلاين، ايجاد می‌نمايد و طبيعتا در ارتقا رتبه وب‌سايت، موثر خواهد بود.

۱۸ـ به تبادل بنر (Banner) با ساير وب‌سايت‌ها بپردازيد. به ويژه سعی کنيد با وب‌سايت‌هايی که دارای رتبه قابل قبولی هستند، تبادل بنر داشته باشيد. چيدمان بنرها در وب‌سايت، به گونه‌ای باشد که با وجود زيبا و خوانا بودن، فضای بيش از حدی را اشغال نکنند و باعث نارضايتی مخاطبان نشوند.

۱۹ـ لازم است تا کل محتويات وب‌سايت، پاک و فاقد ويروس يا هر گونه بدافزار باشد. لينک‌ها و بنرها بايد به سايت‌های معتبر ختم شوند و پايش مستمر وب‌سايت، از اين لحاظ، بسيار حائز اهميت است.

۲۰ـ در صورت نياز، به ارائه آگهی در موتورهای جست و جوی شناخته شده و مطرح، مانند Google اقدام کنيد. ارائه آگهی باعث افزايش تعداد بازديد می‌شود که نتيجه آن، ارتقای جايگاه وب‌سايت خواهد بود.

۲۱ـ در صورتی که در مناطق مختلف جغرافيايی يا در کشورهای گوناگون فعاليت می‌نماييد که در آنها تنوع زبان وجود دارد، بهتر است وب‌سايت، کليه زبان‌های مورد استفاده مخاطبان را پوشش دهد. در چنين شرايطی، يک وب‌سايت که به چند زبان طراحی شده باشد، بازديدکننده بيشتری جذب خواهد نمود و ميزان رضايتمندی بالاتری را از جانب مخاطبان کسب خواهد کرد.

۲۲ـ امکان جست و جو در درون وب‌سايت را فراهم نماييد تا مخاطبان، با سرعت و سهولت بيشتری بتوانند مطالب مورد نظر خود را يافته و مورد استفاده قرار دهند.

۲۳ـ در صورت ارائه کالا يا خدمات، امکان مقايسه کالاهای گوناگون يا خدمات مختلف را در وب‌سايت ايجاد کنيد. انجام چنين کاری، باعث تمايز وب‌سايت خواهد شد و ابزار موثری در بهبود جايگاه آن است.

۲۴ـ در صورت امکان، باشگاه مخاطبان يا مشتريان راه‌اندازی کنيد. افرادی که عضو باشگاه هستند می‌توانند از امکاناتی مانند تخفيف‌های بيشتر استفاده نمايند. تخفيف‌های مربوطه بايد هوشمندانه باشند، مثلا بر اساس حجم مالی خريد در بازه‌های زمانی مشخص، تعريف شوند يا از نوع تخفيف‌هايی باشند که برای تولد يا سالگرد ازدواج در نظر گرفته می‌شوند.

تعريف نوع خدماتی که به اعضای باشگاه، به صورت ويژه عرضه می‌گردد، ارتباط مستقيمی با نوع فعاليت وب‌سايت و ماهيت خدمات يا کالاهای عرضه شده توسط آن دارد.

۲۵ـ از شبکه‌های اجتماعی استفاده نماييد و در آنها، برای خود، صفحات مناسبی تدارک ببينيد. حضور در شبکه‌های اجتماعی، علاوه بر ايجاد امکانات گوناگون برای شناساندن وب‌سايت و طبيعتا افزايش بازديد، باعث خواهد شد تا بنرهای مربوطه را نيز بتوانيد در وب‌سايت خود قرار دهيد که اين نيز، برای ارتقا رتبه وب‌سايت، موثر خواهد بود. دقت نماييد که صفحات ايجاد شده در شبکه‌های اجتماعی را پويا نگه داريد و همواره، اطلاعات و اخبار جديد در آنها قرار دهيد.

در پايان، ذکر اين نکته نيز ضروری است که در موارد فوق، فرض بر آن بوده که هدف از ايجاد وب‌سايت، امور توليدی يا بازرگانی و ارائه کالاها يا خدمات به منظور کسب درآمد است. به عبارت ديگر، بحث کسب و کار و انتفاع در آنها مطرح است. طبيعی است که اگر هدف از ايجاد وب‌سايت، هدفی ديگر يا اموری غير انتفاعی باشد، برخی از موارد ذکر شده، مانند بحث تخفيف‌ها، مدنظر نخواهند بود.

منبع: computernews

انتهای پیام/

فناوری اطلاعات Tags:رتبه بندی, سئو, فضای مجازی

راهبری نوشته

Previous Post: برند خود را خانه تکانی کنید
Next Post: آیا اسرار زندگی ما در فضای مجازی امنیت دارند

مطالب مرتبط

  • درآمدزایی کارآفرینان رسانه‌های دیجیتال فناوری اطلاعات
  • اپل واچ جدید بر شستشوی دست‌ها نظارت می‌کند فناوری اطلاعات
  • محافظ نامرئی هواپیما برای دوری از کروناویروس+تصاویر فناوری اطلاعات
  • نرم افزار توییتری راستی آزمایی برزیل فناوری اطلاعات
  • شکار تصویر دو سحابی زیبا با تلسکوپ فضایی “هابل” فناوری اطلاعات
  • ساخت پیش خدمت با هوش مصنوعی فناوری اطلاعات

Comment (1) on “عوامل موثر بر بهبود رتبه بندی یک سایت موفق”

  1. واگریک کشیشیان 09123479839 گفت:
    ۱۳۹۹-۰۵-۰۳ در ۴:۲۹ ب.ظ

    عالی عالی عالی
    زنده باد استاد گالستیان ارجمند
    زنده باد

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − سیزده =

عکس روز

بیشترین بازدید

  • خط قرمز! 1.8k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.1k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 819 views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 590 views
  • رقابت استارباکس و دانکین دوناتس 581 views

جریان آزاد اطلاعات

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

ذره بین

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • محمود پاک نیت: از اشتباهات مدیران قبلی تلویزیون درس بگیرید
  • ایسنا: تعطیلی بخش کرونای بیمارستان‌ها؛ بیماری هنوز تمام نشده است
  • معرفی هتل ۵ ستاره تازه تاسیس در مشهد
  • بیماریهای مزمن عامل بیش از ۷۶ درصد از مرگ و میر و معلولیت در ایران
  • سرگئی لاوروف هشدار داد که خطرات جنگ هسته‌ای بسیار زیاد است
  • سختیهای زندگی خرس قهوه ای و پلنگ در مجاورت انسان
  • ایسنا: شیوع بیماری تنفسی و گوارشی در بین کودکان اهری
  • آغاز طرح «راه خدمت» در منطقه ۱۵ شهرداری تهران با اجرای ۶ پروژه عمرانی
  • آیا بمب‌گذاری علیه مدارس شیعیان کار طالبان است؟
  • هشدار وزیر بهداشت آلمان درباره جهش‌های کشنده ویروس کرونا
  • ویدئو ایسنا: ناگفته‌های اسکی ایران به روایت فیض‌الله بندعلی
  • یافته‌های پژوهش‌های علمی محققین د‌ر روزنامه‌نگاری الکترونیک
  • توده
  • وضعیت «بیمه‌ها» با تغییر نظام ارزی دارو
  • پرویز تناولی در گفت‌وگو با ایسنا: هنوز هم زندگی در ایران را ترجیح می‌دهم
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول: برنامه رشد علمی و دانش بنیان اولویت جدی سال جاری است
  • کپی پیست و موج مکزیکی برندهای کشور
  • تلاش می‌کنیم پرداختی بیمار از هزینه‌های درمان کاهش یابد
  • زیرِ نگاهِ کلاغ‌ها
  • دم و بازدم ریه های شهر تهران

فراارتباط

  • مربع برندینگ به چه معنی است برندینگ
  • افزایش چند برابری مخاطبان و گسترش ارتباطات بین‌المللی انجمن‌های علمی فرهنگی
  • شکایت طلاب از ۱۵ بازیگر زن به‌خاطر گل سر و کلاه لبه‌دار اجتماعی
  • اشکالات گفتاری و نوشتاری امروز فرهنگی
  • جنجال بر سر واکسن کرونا در مجلس اجتماعی
  • معاون رگولاتوری: وضعیت کیفی اینترنت بهتر شده است فناوری اطلاعات
  • درآمد شبکه‌های اجتماعی از چیست؟ فناوری اطلاعات
  • کاهش جمعیت پرندگان در سراسر جهان اجتماعی

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک،

Copyright © ۱۴۰۰ انتشار مطالب با ذکر منبع " ارتباط امروز " آزاد است.

Powered by PressBook News WordPress theme