Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • گزارش ویژه
  • رپرتاژ
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • علم و فناوری
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • Toggle search form

دسته: آشپزی

غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۳)

Posted on ۱۴۰۲-۰۳-۰۶۱۴۰۲-۰۲-۲۶ By editor
غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۳)

مهری خوش طینت وقتی صحبت از کاهش وزن به میان می‌آید، برخی از افراد این فشار را احساس می‌کنند که به اندازه کافی غذا نخورند یا از خوردن میان وعده در بین وعده‌های غذایی خودداری کنند. ماناکر متخصص تغذیه و نویسنده کتاب The First Time می‌گوید: «میان‌وعد مناسب می‌تواند با پر کردن شکاف‌های تغذیه‌ای، ترویج…

Read More “غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۳)” »

آشپزی

غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۲)

Posted on ۱۴۰۲-۰۲-۳۰۱۴۰۲-۰۲-۲۶ By editor
غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۲)

مهری خوش طینت ماناکر متخصص تغذیه و نویسنده کتاب The First Time می‌گوید: «میان‌وعد مناسب می‌تواند با پر کردن شکاف‌های تغذیه‌ای، ترویج سیری و به طور بالقوه حمایت از متابولیسم فرد، بسته به چیزی که مصرف می‌شود، به هدف کاهش وزن فرد کمک کند. کتاب آشپزی بارداری مادر و تقویت باروری مردان. به جای تکیه…

Read More “غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۲)” »

آشپزی

غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۱)

Posted on ۱۴۰۲-۰۲-۲۳۱۴۰۲-۰۲-۲۴ By editor
غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۱)

مهری خوش طینت وقتی صحبت از کاهش وزن به میان می‌آید، برخی از افراد این فشار را احساس می‌کنند که به اندازه کافی غذا نخورند یا از خوردن میان وعده در بین وعده‌های غذایی خودداری کنند. اگرچه خوردن میان وعده‌های شیرین و فوق‌العاده فرآوری‌شده در طول وعده‌های غذایی می‌تواند کالری اضافی را به همراه داشته…

Read More “غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۱)” »

آشپزی

طرز تهیه خوراک ماهیچه بوقلمون

Posted on ۱۴۰۱-۱۲-۱۳۱۴۰۱-۱۲-۱۳ By assadi

مواد مورد نیاز برای خوراک ماهیچه بوقلمون مغز پخت دو عدد ران بوقلمون چهار عدد پرتغال چند عدد گوجه فرنگی یا گوجه گیلاسی سیر و پیاز یک لیوان آبغوره کره به اندازه یک قاشق غذا خوری زرد چوبه، نمک، فلفل قرمز رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری استفاده از روغن و آب ممنوع انتهای…

Read More “طرز تهیه خوراک ماهیچه بوقلمون” »

آشپزی

ایسنا: چند راه ساده برای اجتناب از غذاهای فرآوری‌شده

Posted on ۱۴۰۱-۱۱-۲۶۱۴۰۱-۱۱-۲۶ By editor

آشپزی

طرز تهیه بادمجان شکم پر به روش ساده

Posted on ۱۴۰۱-۱۰-۲۱ By editor
طرز تهیه بادمجان شکم پر به روش ساده

غذایی که امروز می خواهم به شما آموزش دهم یک غذای ساده و لذید خوشمزه و کم هزینه است و در این غذا طعم کباب و بادمجان سرخ کرده را با هم خواهید چشید. همچنین این غذا را می‌توان با برنج هم مصرف کرد. اما کسانی که تمایل به کاهش وزن دارند با خوردن این…

Read More “طرز تهیه بادمجان شکم پر به روش ساده” »

آشپزی

چند استاندارد بین المللی در باره مواد غذایی

Posted on ۱۴۰۱-۱۰-۲۱۱۴۰۱-۱۰-۲۱ By assadi
چند استاندارد بین المللی در باره مواد غذایی

به گزارش ارتباط امروز، استانداردهای مهم جهانی در زمینه تعدادی از برندهای غذایی که توسط فدراسیونهای بین المللی، پیشنهاد شده است، به دقت مورد توجه سازمانهای غذا و دارو به عنوان نماینده دولتها در جهان قرار می گیرد. برخی از این استانداردها عبارتند از: ۱- طبق مقررات بین المللی Associazione Verace ، پیتزای ناپولیتانی باید…

Read More “چند استاندارد بین المللی در باره مواد غذایی” »

آشپزی

طرز تهیه زیربرنجی؛غذای محبوب لرها

Posted on ۱۴۰۱-۱۰-۰۹۱۴۰۱-۱۰-۰۹ By editor
طرز تهیه زیربرنجی؛غذای محبوب لرها

خبرگزاری کار ایران، زیر برنجی یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی می باشد که به زیر برنجی لری معروف است. زیر برنجی لری یکی از قدیمی ترین غذاهای قوم لر می باشد که در مراسمات مختلف آن را تهیه می کنند. زیر برنجی در شهرهای دیگر ایران نیز تهیه می شود. اما این غذا…

Read More “طرز تهیه زیربرنجی؛غذای محبوب لرها” »

آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

Posted on ۱۴۰۱-۰۶-۰۹۱۴۰۱-۰۶-۰۹ By سرآشپز امروز

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی جزء آن دسته مواد غذاییست که با آن می توان غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی به عنوان پیش غذا یا عصرانه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک آموزش داده شده است.  طرز تهیه سیب زمینی…

Read More “طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی” »

آشپزی

یک آنتی اکسیدان طبیعی برای پیشگیری از بیماری‌ها

Posted on ۱۴۰۰-۱۰-۲۹۱۴۰۱-۰۶-۰۶ By editor
یک آنتی اکسیدان طبیعی برای پیشگیری از بیماری‌ها

به گزارش ایسنا، طبق تحقیقات علمی؛ لیکوپن یک کاروتنوئید هیدروکربنی رنگ قرمز است که در گوجه فرنگی و سایر میوه‌ها و سبزیجات قرمز رنگ مانند هویج، هندوانه، گریپ فروت و پاپایا یافت می‌شود.

آشپزی

راهبری نوشته‌ها

1 2 3 بعدی

ذره بین

عکس روز

اخبار پربازدید

  • خط قرمز! 2.6k views
  • کامپيوترها در صنعت هواپيمايی 1.8k views
  • موج چهارم؛ مروري بر موجهاي سه گانه تافلر 1.8k views
  • کوویدـ۱۹ و جهانی که می‌شناختیم 1.1k views
  • قلی خان دزد بود، خان نبود… 1k views

دکتر مژده نخلستانی حق

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2023/02/nakhlestani.mp3

پیوندها

پیام کنفرانس، روزنامه نگاری الکترونیک، فرهنگ پذیری

شناسنامه

غذای امروز

با آشپز امروز در انتخاب دستور غذایی مورد علاقه خود همراه باشید.

آخرین اخبار

  • شمس و مولانا منتظر دریافت مجوز هستند
  • تمرکز رقبای اردوغان بر کثرت‌گرایی است
  • هشدار به خانواده ها؛ استفاده کودکان از موبایل ابتلا به سندروم متابولیک را افزایش می‌دهد
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۳)
  • هشت پرسپولیسی در خطر از دست دادن دربی فینال
  • هیات حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمی‌شناسیم
  • آب رودخانه هیرمند بنابر تصاویر ماهواره‌ای در سد کمال‌خان نگهداری می‌شود
  • لزوم تشکیل وزارتخانه یا سازمانی برای ساماندهی مهاجرین در ایران
  • هوش مصنوعی؛ همین حالا اینجاست 
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۲)
  • چگونگی ساماندهی سگهای ولگرد
  • قیمت گندم چقدر است؟
  • تولد شیرهای سفید ۴ قلو زیر نظر روانپزشک
  • تیک آبی به جی‌میل هم اضافه شد
  • غذای هفته: کاهش وزن با میان وعده ها (۱)
  • محمدنبی: سرمربی تیم امید ایرانی است
  • تامین روشنایی ۶ تونل محور “یاسوج به اصفهان” با تکنولوژیهای جدید
  • به دنبال ایجاد رصدخانه‌های غیرلرزه‌ای هستیم
  • چرا معلمان انگیزه کافی برای انجام پژوهش ندارند؟
  • هوش مصنوعی به کشف داروهای جدید سرعت می بخشد

فراارتباط

Copyright © ۱۴۰۲ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme