Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

تنها مرکز علمی و کاربری نظرآباد در آستانه تعطیلی قرار گرفت

Posted on ۱۴۰۰-۰۶-۰۱۱۴۰۰-۰۶-۰۲ By editor

شهرستان نظرآباد در غرب استان البرز و شرق استان قزوین با پیشینه ای کهن ۹۰۰۰ ساله دارای فرهنگ و تمدنی غنی با مردمی مومن و سرشار از جوانان نخبه و با استعداد و دارای پتانسیل های‌ قوی و شایسته پیشرفت که جمعیتی بیش از ۱۸۰ هزار نفری را در خود جای داده است. در این شهرستان سه واحد دانشگاهی آزاد اسلامی. علمی کاربردی. پیام نور وجود دارد که جوانان در حال فراگیری علم و دانش  هستند و بسیاری دیگر از استانهای همجوار از جمله تهران ، البرز، قزوین و مرکزی جهت ادامه تحصیل دانشگاهی به این شهرستان تردد میکنند. ولی دراین میان زمزمه های مبنی بر این که مرکز علمی کاربردی سیمان  در آینده ای نزدیک تعطیل خواهد شد؛ شنیده می شود .

گرچه این مرکز علمی و کاربردی وابسته به مجتمع سیمان آبیک و زیر نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی است، ولی تنها دانشگاه علمی کاربردی شهرستان نظرآباد نیز محسوب می شود که از سال ۱۳۸۲ تاسیس شده است. اما اینک پس از گذشت چندین سال از تاسیس  و فعالیت و تحصیل جوانان در سطح کاردانی و کارشناسی متاسفانه این دانشگاه در سراشیبی سقوط قرار گرفته است  که اگر فکری برای آن نشود تعطیلی آن هم حتمی خواهد بود!

مسئولین مرکز یکی از دلایل احتمالی تعطیلی دانشگاه را ریزش دانشجو قلمداد می کنند. اما می توان  با افزایش رشته ها و سطح درجه مرکز، هم چنین تبلیغات و اطلاع رسانی و ایجاد زیر ساخت های مناسب و امور رفاهی … از این تصمیم جلوگیری و هم به پیشرفت این مرکز کمک کرد.

این در حالی است که سه ترم متوالی می شود که دانشجوی جدیدی  هم پذیرش نشده است و دانشجویان نیز از تعطیل شدن این مرکز نگران هستند، زیرا این واحد تنها مرکز علمی شهرستان است و دسترسی نزدیک و مناسبی هم به شهرستان های نظرآباد، ساوجبلاغ و آبیک  استان قزوین و حومه را دارد و امکان استفاده و بهره گیری برای جوانان مشتاق به علم  و حتی کارکنان را هم دو چندان می نماید.

امیدواریم با ورود مدیران ارشد استان و شهرستان به این مقوله و رایزنی های صورت گرفته و با تصیم گیری مناسب و رفع کمبودها و ایجاد زیر ساخت های مناسب از تعطیلی تنها مرکز علمی و کاربردی شهرستان نظرآباد جلوگیری شود و برای ادامه فعالیت این مرکز چاره اندیشی گردد.

انتهای پیام/ جهانگیر راحمی، نطرآباد

ایران Tags:سیمان آبیک

راهبری نوشته

Previous Post: تلخ و شیرینی‌های شغل پزشکی از زبان یک جراح قلب
Next Post: مزایا و معایب حمل و نقل جاده ای

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

لینک امروز

متا/

وبگردی

انیمیشن چینی/ باربری تهرانپارس شرقی و غربی/ نصب جک پارکینگی در تهران/ تعمیر آیفون تصویری فرمانیه/

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

پربازدیدها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آندره گالستیان احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز ارتباط تک امنیت اطلاعات امنیت شبکه ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی تقویم روز توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک سرطان سرطان پروستات سواد رسانه ای شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی علیرضا خوش طینت فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی مهری خوش طینت ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

Copyright © ۱۴۰۵ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme