Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

Posted on ۱۴۰۱-۰۶-۰۹۱۴۰۱-۰۶-۰۹ By سرآشپز امروز

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی جزء آن دسته مواد غذاییست که با آن می توان غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی به عنوان پیش غذا یا عصرانه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک آموزش داده شده است.

 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی مرحله به مرحله
مواد لازم :
    ۲ عدد سیب زمینی
    ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر کاری
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر آویشن
    ۱/۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
    پنیر گودا به مقدار لازم
مراحل تهیه سیب زمینی آکاردئونی: 
ابتدا سیب زمینی رو پوست میکنیم (میتوان از سیب زمینی با پوست هم استفاده کرد) و قسمت زیرینش رو برش میزنیم تا سطح زیرینش صاف بشه. حالا با یه چاقو سیب زمینی رو به صورت حلقه حلقه های باریک میبریم ولی باید دقت کنیم که این حلقه ها از سیب زمینی جدا نشن و در نهایت یک سیب زمینی کامل با برش های حلقه ای عمیق داشته باشیم. بعد سس رو حاضر میکنیم به این ترتیب که روغن زیتون، سیر، پاپریکا، کاری، آویشن و نمک رو داخل یک کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا سیب زمینی رو به سس آغشته میکینم و سعی میکنم لابلای حلقه ها هم به سس آغشته بشه. بعد سیب زمینی رو برای مدت ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا کاملا بپزه و برشته بشه. بعد از فر درش میارم و لابلای حلقه ها رو ورقه های کوچک پنیر گودا میذاریم و مجددا سیب زمینی رو برای حدود ۱ ربع دیگه داخل فر میذاریم تا پنیر کاملا آب بشه. حالا سیب زمینی آکاردئونی پنیری ما حاضره و باید سروش کنیم.
انتهای پیام/
آشپزی

راهبری نوشته

Previous Post: برجام و اقتصاد ایران و جهان
Next Post: معنای نشانه‌ها

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

لینک امروز

برق سبز/ خرده فروشی برق/ پارتیشن شیشه ای اداری/

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

برچسب‌ها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آموزش و پرورش احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز اسکار امنیت اطلاعات امنیت شبکه ایران ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی بیمه همگانی تقویم روز توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک روزنامه‌نگاري انتخابات سرطان سرطان پروستات شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

Copyright © ۱۴۰۴ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme