Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

قانون اجازه نمی‌دهد «داروهای برند» را تحت پوشش قرار دهیم

Posted on ۱۴۰۲-۰۲-۱۳ By editor

حنان حاج محمودی، مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه ایران سلامت گفت: بیماران تالاسمی درخواست کرده‌اند که برخی از داروهایشان که برند است تحت پوشش قرار بگیرد که این هم محدودیت قانونی دارد و قانون به ما اجازه نمی‌دهد که داروهای برند را تحت پوشش قرار دهیم.

وی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره پوشش بیمه همگانی گفت: وظیفه پوشش جمعیت از منظر بیمه همگانی برعهده سازمان بیمه سلامت است. البته پوشش همگانی خدمات سلامت سه بُعد دارد؛ هزینه‌ها، خدمات و جمعیت که بحث پوشش جمعیت برعهده سازمان بیمه سلامت است و باید همه اقشاری که فاقد بیمه هستند را تحت پوشش بیمه قرار دهد. به استناد قانون بیمه همگانی و همچنین با توجه به قانون برنامه ششم توسعه و آیین‌نامه ارزیابی وسع باید همه اقشاری که فاقد بیمه هستند تحت پوشش بیمه همگانی قرار بگیرند.

مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه ایران سلامت گفت: ما در حال حاضر در ۴ گروه بیمه شدگان را تحت پوشش بیمه همگانی قرار می‌دهیم. گروه اول کسانی هستند که یا کارمند دولت هستند و یا در دستگاهی مشغول به کار هستند و بیمه شده سازمان بیمه سلامت محسوب می‌شوند. گروه دیگر بیمه شدگان که ساکن روستا و شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر هستند از طریق سازمان بیمه سلامت به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. دولت نیز حق بیمه این افراد را پرداخت می‌کنند. گروه دیگر افرادی هستند که جزو گروه‌های خاص حمایتی هستند مانند مددجویان کمیته امداد یا مددجویان سازمان بهزیستی و اصطلاحا بیمه‌گذار مشخصی دارند مانند بنیاد شهید که جانبازان و ایثارگران را تحت پوشش دارد. این افراد نیز از طریق سازمان بیمه سلامت تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

حاج‌محمودی تصریح کرد: افرادی که در این سه گروه قرار نگیرند، مشمول بیمه ایرانیان سازمان می‌شوند که چنانچه این افراد جزو سه دهک اول باشند به صورت رایگان بیمه می‌شوند و در حال حاضر حدود ۱۰ میلیون نفر از این طریق بیمه هستند. مابقی افرادی که جزء بیمه ایرانیان می‌شوند براساس میزان درآمدشان به تناسب در پرداخت حق بیمه مشارکت می‌کنند.

وی با اشاره به آمار بیمه‌شدگان بیمه سلامت گفت: بیمه شدگان ما بین ۳۸ تا ۴۵ میلیون تغییر می‌کند به علت اینکه افراد با توجه به تغییر شغل به صندوق تامین اجتماعی ملحق شده وگاهی اوقات نیز بعد از اتمام دوره کارشان و قطع بیمه تامین اجتماعی دوباره تحت پوشش سازمان بیمه سلامت قرار می‌گیرند. این تناوب بین صندوق تامین اجتماعی و بیمه سلامت در بخش روستاییان و بیمه ایرانیان اتفاق می‌افتد.

مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه ایران سلامت درباره صندوق بیماران صعب‌العلاج و گلایه‌ای که برخی از انجمن‌های بیماران خاص مانند انجمن تالاسمی و هموفیلی دارند، گفت: از قبل سازمان‌های بیمه‌گر ۵ گروه بیماران خاص را مورد حمایت ویژه قرار می‌دادند و با اعتباری که در اختیار وزارت بهداشت و بیمه سلامت داده شده، یک سری خدمات اضافه‌تر به این افراد ارائه شده است. خدماتی که در حال حاضر به بیماران صعب‌العلاج ارائه می‌شود شاید در حد خدماتی که در گذشته به بیماران خاص ارائه می‌شده است نرسیده باشد و صرفا برخی از داروها و خدمات تخصصی پوشش داده می‌شود. البته بیماران تالاسمی درخواست کرده‌اند که برخی از داروهایشان که برند است تحت پوشش قرار بگیرد که این هم محدودیت قانونی دارد و قانون به ما اجازه نمی‌دهد که داروهای برند را تحت پوشش قرار دهیم. شایان ذکر است داروهای بیماران سرطانی هم به صورت ژنریک تحت پوشش بیمه قرار گرفته است و اگر دارویی برند باشد از سوی بیمار پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/

بهداشت و سلامت Tags:اقتصاد سلامت, بهداشت و سلامتی, بیمه سلامت, بیمه همگانی, طرح سلامت عمومی

راهبری نوشته

Previous Post: چگونه گواهی انحصار وراثت بگیریم؟
Next Post: گل آقای مطبوعات ایران

مطالب مرتبط

گیاهان دارویی که برای درمان بیماری‌ها موثرند بهداشت و سلامت
نقش دستگاه ایمنی بدن در سلامتی بهداشت و سلامت
۶ تا از بهترین ویتامینها و مکمل ها برای سلامت مفاصل آشپزی
ایسنا: چند راه ساده برای اجتناب از غذاهای فرآوری‌شده آشپزی
مقررات بیمه اختیاری برای اتباع خارجی اعلام شد امور اجتماعی
عوارض و نشانه‌های نفخ زیاد برای بدن چیست؟ بهداشت و سلامت

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

لینک امروز

متا/

وبگردی

انیمیشن چینی/ باربری تهرانپارس شرقی و غربی/ نصب جک پارکینگی در تهران/ تعمیر آیفون تصویری فرمانیه/

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

پربازدیدها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آندره گالستیان احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز ارتباط تک امنیت اطلاعات امنیت شبکه ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی تقویم روز توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک سرطان سرطان پروستات سواد رسانه ای شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی علیرضا خوش طینت فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی مهری خوش طینت ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

Copyright © ۱۴۰۵ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme