Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

ایران و قزاقستان در شاهراه همکاری دوجانبه

Posted on ۱۴۰۲-۰۹-۱۴۱۴۰۲-۰۹-۱۴ By assadi
نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، تجاری، علمی، فنی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان» به ریاست محمدعلی نیکبخت وزیر جهادکشاورزی کشورمان و با حضور معاون نخست‌وزیر قزاقستان و مشارکت هیأت‌های کارشناسی دو طرف برگزار شد و اسناد و توافق‌نامه‌های همکاری در این دور از مذاکرات به امضای نمایندگان دو کشور رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، وی در دیدار با معاون نخست وزیر قزاقستان ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت گفتگوهای کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور گفت: این نحو از مذاکرات و نتایج به دست آمده، نشان از اراده دو کشور و مسئولان در توسعه همه‌جانبه روابط در زمینه‌های مختلف دارد.

وی در همین حال افزود: رییس‌جمهوری ایران بر اولویت همکاری اقتصادی و ارتباط تجاری و بازرگانی با همسایگان تاکید فراوان دارد و نتایج امروز این کمیسیون مشترک دلیلی بر عزم و اراده دو کشور در تامین منافع ملی و مشترک بر پایه دوستی ملت‌ها است.

وزیر جهادکشاورزی با اشاره به نشست دور اول نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و قزاقستان با تاکید دوباره بر توانمندی کشاورزی کشورمان گفت: ما در کنار پیشرفت‌های قابل توجه، در نظر داریم برخی محدودیت‌ها را با ارتباط متقابل متکی بر منافع ملی و مشترک با کشورهای دوست و همسایه برطرف کنیم و از راه هم‌افزایی با کشور دوست؛ قزاقستان، روابط کشاورزی را در زیربخش‌های؛ شیلات، پرورش آبزی در قفس و پرورش میگو در دریای خزر و خلیج فارس گسترش دهیم.

وی بخشی از نیاز گوشت قرمز کشور که درحال حاضر از برزیل تامین می‌شود را قابل جایگزینی با قزاقستان عنوان کرد و گفت: ۹۰ درصد نیاز به این فراورده از تولید داخل تامین می‌شود و تمایل داریم در قالب پروتکل، بقیه نیاز خود را از قزاقستان تامین کنیم. همچنین وی محدودیت اقلیمی و کمی بارش کشور را مانعی برای تولید برخی نهاده‌ها مانند ذرت و کنجاله سویا دانست و پیشنهاد داد: محصولات؛ جو، ذرت و کنجاله سویا به ارزش وزنی ۲۰ میلیون تن در سال، وارد می‌شود و این خود می‌تواند موضوع همکاری دو کشور قرار گیرد.

گفتنی است در این نشست، صفری معاون وزیر امور خارجه نیز حضور داشت.

انتهای پیام/

امور اجتماعی Tags:صفری معاون وزیر امور خارجه, کمیسیون اقتصادی ایران و قزاقستان

راهبری نوشته

Previous Post: نشستن  بر قلمدوش قابليت در ميدان كارآفريني*
Next Post: فرآیند انحلال موسسه نور بدون انتقال زیان واقعی به مردم انجام می‌شود

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

لینک امروز

AZ Screen Recorder/ ارسال بار به کانادا/ درب ضد سرقت/ چمن مصنوعی فوتبال/ مشاوره وکیل کیفری/ آموزش میکاپ/ خرید غذای گربه/ جوراب عمده/ خرید دستگیره دیجیتال/ آموزش امنیت سایت وردپرسی/ بوت زنانه/ شلوار زنانه/ خرید اکانت اختصاصی chatgpt plus/ وانت بار و نیسان بار در تهران/

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

پربازدیدها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آموزش و پرورش احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز ارتباط تک اسکار امنیت اطلاعات امنیت شبکه امنیت هوش مصنوعی ایران ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی تقویم روز توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک سرطان سرطان پروستات شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

Copyright © ۱۴۰۴ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme