به گزارش برنا از گرگان، حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان درباره رای نهایی دادگاه شهردار سابق گرگان گفت: دادگاه براساس شواهد، مدارک و مستندات، شهردار سابق گرگان را تحت عناوین اتهامی اختلاس و ارتشا، مجرم شناخت.
آسیابی افزود: طبق حکم قطعی، شهردار سابق گرگان به علت ارتکاب جرم ارتشا(دریافت رشوه) به پنج سال حبس و بابت اختلاس به چهار سال و ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
شهریور ۱۴۰۱ بود که با ورود دادستانی به پرونده تخلفات گسترده در شهرداری گرگان، شهردار سابق گرگان به اتهام رشوه دستگیر شد. مدتی پس از این دستگیری، یک عضو شورای اسلامی شهر گرگان نیز با همین عنوان اتهامی دستگیر و در اسفندماه سال گذشته نیز دومین عضو این شورا نیز با همین عنوان اتهامی توسط مقام قضایی بازداشت شد. در این سیر دستگیریها تعدادی از کارمندان شهرداری گرگان و افرادی با عنوان کارچاق کن نیز بازداشت شدند.
انتهای پیام/