Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

پذیرایی راحت و آسان با پخت شیرینی بدون فر در منزل

Posted on ۱۴۰۳-۰۶-۲۸ By nazari

 

پذیرایی از مهمان های همیشه هم سخت نیست. میتوان به راحتی و بدون فر و با مواد اولیه که در هر خانه ای معموللا پیدا میشود در منزل شیرینهای خوشمزه تهیه کرد و با چند مواد ساده تزیین نمود. برای دستور پخت این شیرنیهای ساده با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه شیرینی مغزدار ساده بدون فر

شیرینی مغزدار یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌هاست که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این شیرینی خوشمزه و خوش‌طعم، بدون نیاز به فر و همزن تهیه می‌شود و با استفاده از مواد ساده‌ای که در هر خانه‌ای موجود است، قابل آماده‌سازی است.

مواد لازم

 

  •  بیسکویت پتی بور: ۲ بسته
  • کره ذوب شده: ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری
  • پودر قند: یک سوم پیمانه
  • شیر: نصف لیوان
  • گردو، پسته یا فندق: به میزان لازم

ابتدا بیسکویت پتی بور را با استفاده از دستگاه خردکن یا غذاساز به حالت پودری درآورید. سپس بیسکویت پودر شده را در ظرفی ریخته و کره ذوب شده، پودر کاکائو، شیر، پودر قند و مغزیجات دلخواه را به آن اضافه کنید. مواد را با هم به خوبی ورز دهید تا خمیر یکنواختی به دست آورید.

حالا خمیر را روی کاغذ پخت یا کاغذ فریزر بریزید و آن را به شکل رول درآورید. سپس مواد را در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از ۶ تا ۷ ساعت، شیرینی را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

می‌توانید این شیرینی را با تزئینات مختلف مانند شکلات ذوب شده، پودر نارگیل یا پودر پسته و یا انواع شکلات چیپسی ساده قنادی تزئین کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.

 

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر

 

مواد لازم:

۱ لیوان پودر نارگیل
– ۱/۲ لیوان پودر قند
– ۱/۴ لیوان روغن مایع
– ۱/۴ لیوان شیر
– ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل

 

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا پودر نارگیل، پودر قند، روغن مایع، شیر و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و یکجا قرار بگیرند.

۲٫ سپس از مخلوط حاصل، به اندازه یک گردو قاشق بردارید و آن را در روی سینی فر که از قبل با روغن چرب کرده‌اید قرار دهید. فاصله مناسب بین هر دو شیرینی را رعایت کنید تا هنگام پخت به یکدیگر نچسبند.

۳٫ سپس سینی فر را به مدت حدود ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا شیرینی‌ها به‌طور کامل پخته شوند.

۴٫ پس از پخت شدن، شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و به مدت کوتاهی آن‌ها را خنک کنید تا قابل خوردن شوند.

حالا می‌توانید این شیرینی‌های خوشمزه و خوش طعم را برای خانواده و دوستان خود فراهم کنید و لذت ببرید. امیدوارم این رسپی ساده برای تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر، به شما کمک کند تا به راحتی این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

 

 

شیرینی مارمالادی بدون فر

 

مواد لازم

  • ۲ و نیم پیمانه آرد
  •  نیم پیمانه پودر قند
  • ۱ عدد تخم مرغ
  •  ۱۵۰ گرم کره
  •  نوک قاشق چای خوری وانیل
  • مارمالاد
  •  ۱ قاشق عسل

 

مراحل تهیه شیرینی مارمالادی بدون فر به شرح زیر است:

۱٫ ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.

۲٫ سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید تا تخم مرغ باز شود.

۳٫ آرد الک شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست به وجود آید.

۴٫ خمیر آماده را روی سطح صاف پخش کنید.

۵٫ با استفاده از شابلون یا کاتر برش دهید و قسمت‌های رویی را با یک چیزی وسطش را مثل تصویر برش دهید.

۶٫ در نهایت، هر دو قسمت از شیرینی را با مارمالاد پر کنید و روی هم قرار دهید.

با این مراحل ساده، می‌توانید شیرینی مارمالادی خوشمزه و بدون نیاز به فر را تهیه کنید. این شیرینی‌ها مناسب هر نوع جشن و مهمانی هستند.

 

طرز تهیه شیرینی ساد روغنی در روغن بدون فر

 

مواد لازم:

۲ پیمانه آرد
– ۱ پیمانه پودر قند
– ۱/۲ پیمانه کره (در دمای اتاق قرار داده شده تا نرم شود)
– ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
– ۲ عدد زرده تخم مرغ
– ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
– تزئین: شکلات تخته‌ای و پودر پسته

 

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا کره را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
۲٫ سپس پودر قند و کره را در یک کاسه مخلوط کنید تا یکدست و حجیم شود.
۳٫ زرده تخم مرغ را به مخلوط پودر قند و کره اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط کنید.
۴٫ آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
۵٫ سپس مخلوط آرد را با مخلوط زرده تخم مرغ مخلوط کرده و خمیر را خوب وزنید.
۶٫ درون یک تابه را چرب کنید و مقداری از خمیر را برداشته، درون تابه بگذارید.
۷٫ خمیر را به صورت یکنواخت در تابه پخته و طلایی رنگ شود.
۸٫ در آخر می‌توانید شیرینی‌ها را با تکه‌های شکلات و پودر پسته تزئین کرده و سرو کنید.

با این روش ساده می‌توانید شیرینی تابه‌ای خوشمزه و خوش طعمی را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

بازار

راهبری نوشته

Previous Post: چرا خبرنگاران باید تیترهای ساده و صریح بنویسند؟
Next Post: طرز تهیه موهیتو؛ رازهای تهیه این نوشیدنی خنک با سیروپ و بدون سیروپ!

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

برچسب‌ها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آموزش و پرورش احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز اسکار امنیت اجتماعی امنیت اطلاعات امنیت شبکه ایران ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی بیمه همگانی توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک روزنامه‌نگاري انتخابات سرطان سرطان پروستات شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

Copyright © ۱۴۰۴ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme