Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

چند استاندارد بین المللی در باره مواد غذایی

Posted on ۱۴۰۱-۱۰-۲۱۱۴۰۱-۱۰-۲۱ By assadi

به گزارش ارتباط امروز، استانداردهای مهم جهانی در زمینه تعدادی از برندهای غذایی که توسط فدراسیونهای بین المللی، پیشنهاد شده است، به دقت مورد توجه سازمانهای غذا و دارو به عنوان نماینده دولتها در جهان قرار می گیرد. برخی از این استانداردها عبارتند از:

۱- طبق مقررات بین المللی Associazione Verace ، پیتزای ناپولیتانی باید گرد، با پوسته برجسته بدون سوختگی باشد. خمیر پیتزا باید فقط از آرد نوع ۰۰ یا ۰ تهیه شود و باید با دست تهیه شود. تاپینگ ها فقط باید از منطقه کامپانیا تهیه شوند: روغن زیتون فوق بکر و پنیر موزارلای بوفالو یا پنیر فیور دی لاته.

۲- در ژاپن، گوشت گاو کوبه یک علامت تجاری ثبت شده است و تنها در صورتی می توان آن را به عنوان علامت تجاری نشان داد که دارای یک سری شرایط از جمله نسبت وزن ناخالص حیوان باشد. گاوها نیز باید در استان هیوگو متولد و پرورش یابند. در حالی که صادرات گوشت گاو کوبه در سال ۲۰۱۲ آغاز شده است، بسیاری از گوشت گاو فروخته شده در خارج از ژاپن هنوز دارای برچسب اشتباه هستند.

۳- یکی از بحث برانگیزترین محصولات موجود در این لیست، موتزارلای بوفالو یا به طور خاص موزارلا دی بوفالا و دارای حفاظت PDO در اروپا است. اما همین نام را می توان بدون محدودیت در ایالات متحد استفاده کرد. موزارلای اصیل بوفالو ایتالیایی را می توان تنها در مکان های معینی در مناطق خاصی از جمله کامپانیا تولید کرد.

۴- زیتون‌های سیاه گوشتی برای حفظ استاندارد و وضعیت حفاظت‌شده منشأ (PDO) تا پیش از سال ۲۰۱۸ فقط بایددر نزدیکی شهر کالاماتا شهری در پلوپونز، یونان کشت می شد. زیتون های مشابهی که در جاهای دیگر کشت می شوند معمولاً به عنوان زیتون کالامون فروخته می شوند. با این حال، در اوایل سال ۲۰۱۸ مقامات یونانی اعلام کردند که زیتون کالاماتا به لیست ملی محصولات گیاهی یونان اضافه شده و به این معنی است که می توان آنها را در هر نقطه از کشور یونان کشت کرد.

۵- در ایالت فلوریدا و براساس مقررات اداره مرکبات این ایالت، آب پرتقال باید ۱۰۰٪ از محصول پرتقال فلوریدایی است که قانوناً فقط می تواند از پرتقال های باغهای فلوریدا تهیه شود. نمایندگی های مجاز مرکبات فلوریدا در سراسر ایالات متحد حضور دارن.

انتهای پیام/ منبع: modernclassics.info

 

آشپزی Tags:پنیر موزارلا, پیتزا ناپولیتانی, زیتون سیاه, سازمان غذا و دارو, غذای امروز

راهبری نوشته

Previous Post: آپدیت Cloud CDN
Next Post: برندگان جوایز گلدن گلوب ۲۰۲۳ اعلام شد

مطالب مرتبط

تأمین داروی بیماران CF از ابتدای امسال بهداشت و سلامت
چرا شامی و کتلت وا می رود؟ آشپزی
طرز تهیه خوراک ماهیچه بوقلمون آشپزی
اعلام آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور اعلام شد بهداشت و سلامت
تولید گوشت و شیر خوش‌ طعم و سالم با استفاده از مواد گیاهی آشپزی
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر آشپزی

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

لینک امروز

خرده فروشی برق/ پارتیشن شیشه ای اداری/ فروش تجهیزات اعلام حریق/ خدمات امنیتی و نگهبانی

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

برچسب‌ها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آموزش و پرورش احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز اسکار امنیت اطلاعات امنیت شبکه ایران ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی بیمه همگانی تقویم روز توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک روزنامه‌نگاري انتخابات سرطان سرطان پروستات شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

Copyright © ۱۴۰۴ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme