به گزارش ارتباط امروز، استانداردهای مهم جهانی در زمینه تعدادی از برندهای غذایی که توسط فدراسیونهای بین المللی، پیشنهاد شده است، به دقت مورد توجه سازمانهای غذا و دارو به عنوان نماینده دولتها در جهان قرار می گیرد. برخی از این استانداردها عبارتند از:
۱- طبق مقررات بین المللی Associazione Verace ، پیتزای ناپولیتانی باید گرد، با پوسته برجسته بدون سوختگی باشد. خمیر پیتزا باید فقط از آرد نوع ۰۰ یا ۰ تهیه شود و باید با دست تهیه شود. تاپینگ ها فقط باید از منطقه کامپانیا تهیه شوند: روغن زیتون فوق بکر و پنیر موزارلای بوفالو یا پنیر فیور دی لاته.
۲- در ژاپن، گوشت گاو کوبه یک علامت تجاری ثبت شده است و تنها در صورتی می توان آن را به عنوان علامت تجاری نشان داد که دارای یک سری شرایط از جمله نسبت وزن ناخالص حیوان باشد. گاوها نیز باید در استان هیوگو متولد و پرورش یابند. در حالی که صادرات گوشت گاو کوبه در سال ۲۰۱۲ آغاز شده است، بسیاری از گوشت گاو فروخته شده در خارج از ژاپن هنوز دارای برچسب اشتباه هستند.
۳- یکی از بحث برانگیزترین محصولات موجود در این لیست، موتزارلای بوفالو یا به طور خاص موزارلا دی بوفالا و دارای حفاظت PDO در اروپا است. اما همین نام را می توان بدون محدودیت در ایالات متحد استفاده کرد. موزارلای اصیل بوفالو ایتالیایی را می توان تنها در مکان های معینی در مناطق خاصی از جمله کامپانیا تولید کرد.
۴- زیتونهای سیاه گوشتی برای حفظ استاندارد و وضعیت حفاظتشده منشأ (PDO) تا پیش از سال ۲۰۱۸ فقط بایددر نزدیکی شهر کالاماتا شهری در پلوپونز، یونان کشت می شد. زیتون های مشابهی که در جاهای دیگر کشت می شوند معمولاً به عنوان زیتون کالامون فروخته می شوند. با این حال، در اوایل سال ۲۰۱۸ مقامات یونانی اعلام کردند که زیتون کالاماتا به لیست ملی محصولات گیاهی یونان اضافه شده و به این معنی است که می توان آنها را در هر نقطه از کشور یونان کشت کرد.
۵- در ایالت فلوریدا و براساس مقررات اداره مرکبات این ایالت، آب پرتقال باید ۱۰۰٪ از محصول پرتقال فلوریدایی است که قانوناً فقط می تواند از پرتقال های باغهای فلوریدا تهیه شود. نمایندگی های مجاز مرکبات فلوریدا در سراسر ایالات متحد حضور دارن.
انتهای پیام/ منبع: modernclassics.info