Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

علی‌اف: ارامنه قره‌باغ با شرایط و ویژگیهای جامعه آذربایجان همگن شوند

Posted on ۱۴۰۲-۰۵-۱۱ By editor

پس از اظهار نظر سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه پس از گفت‌وگو با همتایانش در ارمنستان و جمهوری آذربایجان مبنی بر اینکه ایروان نیاز به متقاعد کردن ارامنه قره‌باغ در مورد اهمیت گفت‌وگو با باکو را درک کرده و جمهوری آذربایجان هم به نوبه خود، آماده ارائه تضمین‌هایی در مورد حقوق ارامنه قره‌باغ به صورت متقابل بود، الهام علی‌اف، رئیس‌جمهوری آذربایجان در مصاحبه با یورو نیوز گفت: در مورد ارامنه قره‌باغ، آنها نباید از به اصطلاح رهبرانشان پیروی کنند. این رهبران همیشه به آنها دروغ می‌گویند.

رئیس‌جمهوری آذربایجان به ارامنه ساکن منطقه قره‌باغ قول و تضمین‌هایی داد و از آنها خواست تا بخشی از جامعه جمهوری آذربایجان شوند و ما تضمین‌های امنیتی به آنان را درک می‌کنیم، آن هم با حقوقی از جمله حقوق آموزشی، فرهنگی، مذهبی، شهری. آنها زندگی نرمال و عادی خواهند داشت. و آنها دیگر گروگان تحریف و دستکاری نخواهند بود. ما به آنها زندگی عادی پیشنهاد می‌کنیم و فکر می‌کنم اگر به من گوش کنند باید بفهمند. و آنها می‌دانند که به آنچه می‌گویم، عمل می‌کنم.

وی قبلا گفته بود که حقوق و امنیت ارامنه قره‌باغ براساس قانون اساسی جمهوری آذربایجان تضمین خواهد شد و قبل از آن هم در ماه آوریل گفت که ارامنه ساکن قره‌باغ باید تابعیت جمهوری آذربایجان را بپذیرند یا به دنبال محل دیگری برای زندگی باشند.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر منطقه مورد مناقشه قره‌باغ که یک منطقه کوهستانی با اکثریت ارمنی واقع میان این دو کشور است که هر دو در آن حضور نظامی دارند، دو جنگ داشته‌اند. در سال ۲۰۲۲، ایروان و باکو با میانجیگری روسیه، ایالات متحده و اتحادیه اروپا، بحث در مورد یک پیمان صلح در آینده را آغاز کردند. در ماه مه ۲۰۲۳، نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان گفت ایروان آماده به رسمیت شناختن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان به مساحت ۸۶۶۰۰ کیلومتر مربع است که شامل قره‌باغ هم می‌شود. علی‌اف هم گفت که اگر ارمنستان موضع خود را تغییر ندهد، باکو و ایروان می‌توانند در آینده نزدیک یک معاهده صلح امضا کنند.

انتهای پیام/

خارجی Tags:رییس جمهوری آذربایجان, قره باغ

راهبری نوشته

Previous Post: ادامه آتش‌سوزی‌ها در کانادا به تخلیهٔ مردم از مناطق نزدیک مرز ایالت واشینگتن منجر شد
Next Post: توفان «خانون» در ژاپن قربانی گرفت

مطالب مرتبط

تلاش پاشینیان برای گفت‌وگوی «فوری» با آذربایجان خارجی

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

لینک امروز

مبل اقساطی/ سایت شرکت رویال/ نمونه سوال شیمی دهم/ آموزش بازی جوکر/ خرید موتور برق اقساطی/ خرید فالوور روبیکا/ وانت بار و نیسان بار در تهران/ خرید موتور برق/ خرید لیبل متال/ AZ Screen Recorder

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

پربازدیدها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آندره گالستیان احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز ارتباط تک اسکار امنیت اطلاعات امنیت شبکه ایران ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی تقویم روز توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک سرطان سرطان پروستات سواد رسانه ای شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

Copyright © ۱۴۰۴ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme