نیم نگاه
یک انفجار طعم را تجربه کنید که باعث می شود جوانه های چشایی شما با شادی برقصند! برای یک ماجراجویی آشپزی آماده شوید که زندگی شما را ادویه می کند!
برای یک روز گرم در سال، فلفل خوران جهان روز بینالمللی غذاهای تند و آتشسوزی از رویدادها را به راه میاندازد؛ از چالشهای غذاخوری تا مسابقههای لباسهای شیک و پختن دستور پختهای محبوب. در میان علاقه مندان بحث بزرگی راه می افتد که کدام فلفل چیلی در صدر مقیاس رسمی گرمای اسکویل قرار دارد؟
نمی توان منکر ماهیت جسورانه برخی از جشن ها شد. با این حال، افرادی که دوست دارند یک وعده غذایی باعث سوزن-سوزن شدن جوانه های چشایی آن ها شود، نه اینکه چشمانشان آب شود، نباید احساس کنند که از آنها دور شده اند. لذت بردن از گرما در آشپزی ما یک ویژگی انسانی در سراسر جهان است، بنابراین چه روزی بهتر است که خانواده و دوستان خود را برای کشف غذاهای متفاوت دعوت کنید؟ غذاهای تایلندی، هندی، کریول و کارائیب همگی به خاطر ترکیب مواد معطرشان معروف هستند، اما بسیاری از فرهنگ ها غذاهای مورد علاقه خود را به رخ می کشند. به هر حال، تنوع واقعا چاشنی زندگی است.
با روز جهانی غذاهای تند و گرم آشنا شوید
آیا می دانستید که مردم بیش از ۶۰۰۰ سال است که از ادویه های تند در وعده های غذایی و دستور پخت خود استفاده می کنند؟ به نظر می رسد ما همیشه مقداری ادویه را دوست داشته ایم! اگر از طرفداران کاری هستید یا عاشق کیسه ای از Flamin’ Hot Doritos هستید، مطمئناً از این روز لذت خواهید برد، زیرا توصیه می شود مقداری غذای تند را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. انواع مختلفی از ادویه ها وجود دارند که امروزه برای تهیه غذاهای تند و تند استفاده می شود. این شامل همه چیز از پودر فلفل داغ گرفته تا پاپریکا و زیره است. امروز همه چیز در مورد جشن گرفتن این ادویه ها است. به هر حال، رژیم غذایی ما بدون آنها بسیار خسته کننده خواهد بود، درست است؟
تاریخچه روز جهانی غذاهای تند
ردیابی غذاهای تند و تند به دستور العمل هایی با قدمت ۶۰۰۰ سال برمی گردد! در حالی که ممکن است غذاهایی که امروزه از آنها لذت می بریم تغییر کرده باشند، نمی توان انکار کرد که ما هنوز عاشق غذاهای تند هستیم. نه تنها غذاهای تند برای مدت طولانی مورد تحسین قرار گرفته اند، زیرا طعمی باورنکردنی دارند، بلکه به این دلیل که فواید سلامتی مختلفی را نیز ارائه می دهند.
ادویه ها می توانند به از بین بردن باکتری ها کمک کنند. مانند زردچوبه و زیره دارای خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی قوی هستند. این بدان معنی است که آنها می توانند از نظر مبارزه با هر یک از باکتری های مضر بدن شما موثر باشند. ادویه ها همچنین می توانند به مبارزه با التهاب نیز کمک کنند. در طب آیورودا، خواص التهابی سیر و زنجبیل برای قرن ها به عنوان درمانی برای تعدادی از شرایط مختلف مانند سردرد، اختلالات خودایمنی و آرتریت مورد استفاده قرار گرفته است.
غذاهای تند نیز می توانند به سرعت بخشیدن به متابولیسم شما کمک کنند. داده هایی از تعدادی از مطالعات مختلف به دست آمده است که نشان می دهد گونه های خاصی مانند فلفل فلفل، زردچوبه، دارچین و زیره می توانند اشتهای شما را کاهش داده و سرعت استراحت متابولیک شما را افزایش دهند. چه کسی می دانست که ادویه ها اینقدر قدرتمند هستند؟
چگونه روز جهانی غذاهای تند تند را جشن بگیریم
وقتی به غذاهای تند فکر می کنیم، بیشتر به یاد غذاهای آسیایی می افتیم. خواهید دید که فلفل قرمز به طور مرتب در آشپزی هندی، چینی و تایلندی استفاده می شود. چرا یک شب میزبانی نمی کنید و دوستان و خانواده خود را در اطراف خود ندارید؟ غذاهای مختلف زیادی وجود دارد که میتوانید از آنها لذت ببرید و مطمئن شوید که همه چیز صرفاً برای از بین بردن ذائقه مردم طراحی نشده است!
اگر به دنبال تندترین غذاهای دنیا هستید، بهتر است سیچوان را امتحان کنید. این آشپزی است که به دلیل طعم های جسورانه اش شناخته شده است. تند بودن غذا چیزی است که افراد زیادی را به خود جذب می کند. با این حال، این فقط در مورد گرما، گرما و گرمای بیشتر نیست! طعم های هیجان انگیز زیادی در غذاهای سیچوان وجود دارد، بنابراین شما واقعاً تجربه طعم شگفت انگیزی را با این غذا خواهید داشت. می توانید سعی کنید خودتان مقداری غذای سیچوان بپزید یا به یک رستوران معتبر بروید.
همانطور که از نام آن مشخص است، این یک نوع غذا است که از استان سیچوان چین آمده است. مرکز استان سیچوان چنگدو نام دارد و در واقع یکی از بهترین مکان ها در کل کشور برای غذا به حساب می آید. این شهرت بسیار خوبی برای قابلمه های داغ و غذاهای تند دارد. تنقلات مهیج خیابانی زیادی در اینجا وجود دارد که میتوانید آنها را امتحان کنید، از نودلهای ژلهای خوش طعم گرفته تا ونتونهای آبخورده.
وقتی مردم در مورد غذای سیچوان صحبت می کنند، تمایل دارند فقط بر گرما تمرکز کنند. با این حال، بسیار هیجان انگیزتر از این است. زیرا این غذا از هفت طعم اصلی تشکیل شده است که عبارتند از: معطر، شور، تند، ترش، شیرین، تلخ و تند. بنابراین، شما واقعاً از غذاهای هیجان انگیز لذت خواهید برد. البته فلفل دلمه ای در قلب غذاهای پخته شده قرار دارد. از فلفل دلمهای ترشی گرفته تا فلفلهای تازه و فلفلهای خشک. همه آنها گنجانده شده اند.
در واقع، جدای از لذت بردن از برخی غذاهای خوشمزه و تند در این روز، کار دیگری که می توانید انجام دهید این است که در مورد فلفل های مختلف موجود در سراسر جهان بیشتر بدانید. انواع مختلفی از جمله کارولینا ریپر، فلفل شبح، هابانرو، فلفل قرمز کاین، سرانو، گواجیلو، پوبلانو، پپادو و بسیاری دیگر وجود دارد. همه آنها سطح متفاوتی از گرما و طعم متفاوتی را به غذاها می آورند. مطمئناً جالب است که در مورد گزینه های مختلف موجود در بازار بیشتر بدانید و ما مطمئن هستیم که مهارت های آشپزی شما را نیز افزایش می دهد!
یکی دیگر از راه های سرگرم کننده برای جشن گرفتن روز جهانی غذاهای تند صرف غذا با دوستانتان است. چند نفر از عزیزانتان را دعوت کنید و ببینید چه کسی می تواند بهترین غذای تند و تند را درست کند! انجام کاری کمی متفاوت با کسانی که دوستشان دارید همیشه سرگرم کننده است، و این به شما فرصت عالی برای انجام دقیقا همان کار را می دهد!
همه شما می توانید از آزمایش خلاقیت های مختلف یکدیگر لذت ببرید. آنها ممکن است در طول راه چند فاجعه باشند، اما این به سادگی به لذت آن می افزاید، درست است؟ اگر احساس شجاعت می کنید، حتی می توانید یک مسابقه خوردن فلفل قرمز داشته باشید. شما باید فلفل های مختلف را تهیه کنید و متوجه شوید که آنها در مقیاس گرما چه رتبه ای دارند. سپس می توانید دریابید که چه کسی می تواند بیشترین گرما را تحمل کند! مطمئن شوید که مقدار زیادی آب در دست دارید!
البته، اگر نمی خواهید، لازم نیست تمام تلاش خود را بکنید و در روز جهانی غذاهای تند و تند، مسترشف بعدی شوید! راه های مختلفی وجود دارد که می توانید بدون نیاز به پختن یک غذای پیچیده، مقداری ادویه را در آغوش بگیرید. همه ما می دانیم که پیتزای پپرونی در اکثر خانه ها به خوبی از بین می رود! می توانید به افتخار این روز چند جالاپنو به همبرگر یا فاهیتای خود اضافه کنید! غذاهای ساده دیگری که به شما اطمینان می دهد که بخشی از این روند هستید شامل کوفته های تند و سالاد پاستا تند مکزیکی است. شما می توانید هر چیزی را با چاشنی مناسب به یک غذای تند تبدیل کنید!
انتهای پیام/ سرآشپز امروز/ منبع آشپزی امروز به نقل از: days of the year