Skip to content
  • فیسبوک
  • توییتر
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • کانال های خبری ارتباط امروز
  • تلویریون امروز
  • گزارش ویژه
  • بازار
ارتباط امروز

ارتباط امروز

تاسیس: سال 1394

  • اخبار
    • آشپزی
    • جوانان
    • زنان
    • ایران
    • مدیریت شهری
    • خارجی
    • گفت و گو
  • اجتماعی
    • امور اجتماعی
    • بهداشت و سلامت
    • حوداث
    • ورزشی
  • فرهنگی
    • فرهنگی – هنری
    • فیلم و سینما
    • تئاتر
    • موسیقی
  • برندینگ
  • رسانه ها
  • ارتباط تک
  • پیشنهاد سردبیر
  • یادداشت امروز
  • گالری
  • Podcast
  • کمکهای شما
  • آگهیهای دولتی
  • Toggle search form

حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۲۴

Posted on ۱۴۰۳-۰۲-۱۹۱۴۰۳-۰۲-۱۹ By editor

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2024) با حمایت و مشارکت همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور از روز سه شنبه هیجدهم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده و است و تا روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه در پارک علم و فناوری پردیس در جریان است.

همراه اول در بزرگترین رویداد زیست بوم نوآوری و فناوری کشور که سرمایه گذاران، تصمیم گیران و رهبران فناوری و نوآوری منطقه در آن حضور دارند، با محوریت راهکارها، سرویس ها و محصولات دیجیتال حاضر می شود. بر این اساس بازدیدکنندگان از غرفه همراه اول می توانند از نزدیک با فعالیت ها و اقدامات «صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی همراه فاند»، «حرکت اول به عنوان بازوی سرمایه گذاری خطرپذیر همراه اول»، «شتابدهنده ها و مراکز نوآوری هاب بهشتی، هاب اصفهان و هاب شیراز» و «مرکز تحقیق و توسعه همراه اول» آشنا شوند.

بنابراین حضور حرکت اول، هاب های بهشتی، شیراز و اصفهان در اینوتکس می تواند برای سرمایه گذاران و فعالان عرصه نوآوری و کارآفرینی نویدبخش باشد. شایان ذکر است صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی همراه اول (همراه فاند) نیز به تازگی در راستای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حوزه مربوط به کسب و کار اصلی همراه اول ایجاد شده و در این نمایشگاه حضور دارد.

با توجه به اینکه رویدادهای حوزه فناوری و کارآفرینی، ابزار مهمی برای همکاری و مشارکت بین صاحبان ایده، صاحبان سرمایه، فناوران و نوآوران هستند، شرکت کنندگان در این رویدادها علاوه بر افزایش مهارت های تخصصی، از فرصت هایی مانند شبکه سازی، دسترسی به منابع سرمایه، مربیان و متخصصان نیز بهره مند می شوند.

مرکز تحقیق و توسعه اپراتور اول تلفن همراه روز ۱۸ اردیبهشت از ساعت ۱۶:۱۵ در بخش «استیج اینوتکس» سخنرانی با موضوع «فعالیت های نوآورانه در همراه اول»، روز ۱۸ اردیبهشت از ساعت ۱۰ در بخش «ایستگاه آینده» پنل «شرکت های بزرگ و آینده اکوسیستم»، روز ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۱۵:۳۰ در بخش «ارائه نیازهای فناورانه (ریورس‌پیچ)» در سالن سراج پارک فناوری پردیس و مجددا روز ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۱۶:۳۰ در بخش «ایستگاه آینده» سخنرانی با موضوع «روندهای نوظهور در پذیرش هوش مصنوعی توسط کسب و کارهای ایرانی» و در بخش «جشنواره پیشگامان اینوتکس» با موضوع رونمایی از «مودم بومی ۵G» حضور خواهد داشت.

گفتنی است مرکز تحقیق و توسعه همراه اول که علاوه بر سرمایه گذاری های چشم گیر در حوزه های دانش بنیان و تولید داخلی، در بومی سازی فناوری های نوظهور و کاربردی نظیر راهکارهای XR نیز پروژه های جاری و اجرا شده بسیاری دارد، حاضر است. همراه اول طی روزهای برگزاری نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) که با اهدافی نظیر «سرمایه گذاری»، «مشارکت و همکاری» و «گفتگو و شبکه سازی» برگزار می شود، در غرفه ۳۰۴ سالن ۳ و از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ میزبان بازدیدکنندگان و علاقه مندان به عرصه فناوری های دیجیتال است.

انتهای پیام/

ارتباط تک Tags:پارک علم و فناوری پردیس, نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس 2024, هوش مصنوعی

راهبری نوشته

Previous Post: آمادگی همه جانبه شهرستان ورامین برای برگزاری دور دوم انتخابات در سال ۱۴۰۳
Next Post: امید و ایمان دوبال موفقیت

مطالب مرتبط

بهمن علی بخشی از موج تا متاورس؛ بازتعریف نقش روابط عمومی در عصر تحول دیجیتال رسانه‌ها ارتباط تک
ابزارهای هوش مصنوعی برای مقابله با جعل عمیق (دیپ فیک) ارتباط تک
هوش مصنوعی گوگل در برابر گوگل ارتباط تک
اوپن‌ای‌آی با معرفی مرورگر جست‌وجوی «اطلس» وارد رقابت با گوگل شد ارتباط تک
تبدیل خط خطی‌ها به عکس توسط هوش مصنوعی ارتباط تک
آنچه مخاطبان اخبار از تاثیرات هوش مصنوعی بر روزنامه نگاری می دانند رسانه ها

رادیو گفت و گو

https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3

لینک امروز

آموزش بازی جوکر/ منو آنلاین/ خرید موتور برق اقساطی/ خرید فالوور روبیکا/ وانت بار و نیسان بار در تهران/ خرید موتور برق/ خرید لیبل متال/ ارسال بار به کانادا/ بوت زنانه/ AZ Screen Recorder

شناسنامه

غذای امروز

عکس روز

فراارتباط

پربازدیدها

chat gpt open ai آشپزی آسان آلودگی هوا آموزش مجازی آموزش و پرورش احمد جعفری چمازکتی ارتباط امروز ارتباط تک اسکار امنیت اطلاعات امنیت شبکه امنیت هوش مصنوعی ایران ایلان ماسک بازاریابی برندینگ بنیاد علوی بهداشت و سلامتی تقویم روز توییتر تکنولوژیهای نوین ارتباطی حقوق شهروندی روزنامه نگاری الکترونیک سرطان سرطان پروستات شبکه های اجتماعی طرح سلامت عمومی فناوری اطلاعات قانون کار قهوه مارک زاکربرگ مجلس شورای اسلامی محمد حسن اسدی طاری محیط زیست مرجان جانقربان معرفی کتاب مهران بهروز فغانی ناسا هوش مصنوعی ولادیمیر پوتین ولودیمیر زلنسکی کروناویروس کسب و کار کمبود دارو

Copyright © ۱۴۰۴ ارتباط امروز.

Powered by PressBook Blog WordPress theme